facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV Brabantse Wal

VVV Brabantse Wal

Info

VVV Brabantse Wal informeert je over de toeristische en recreatieve mogelijkheden van de Brabantse Wal,...waar Brabant Zeeland kust...

Geschiedenis

VVV: het startpunt voor je uitstap! VVV Brabantse Wal is het startpunt voor je ontdekkingstocht door Bergen op Zoom en over de Brabantse Wal. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan fiets- en wandelroutes, kaarten en ook voor (streek)souvenirs en kaartverkopen kun je bij ons terecht. Loop eens binnen bij de VVV en laat je informeren door de VVV medewerkers die het gebied op hun duimpje kennen en ga op stap met deskundig advies. Je bent van harte welkom!

Adres: VVV Brabantse Wal,Steenbergsestraat 6 (in stadspaleis het Markiezenhof), 4611 TE Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31 (0)164 - 277 482
Stad: Bergen op Zoom
Route: VVV Brabantse Wal,Steenbergsestraat 6 (in stadspaleis het Markiezenhof)
Postcode: 4611 TE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brabantse Wal Ossendrecht, Bezienswaardigheden Brabantse Wal, Brabantse Wal kaart, Brabantse Wal gemeenten, Fietsroute Brabantse Wal, Brabantse Wal Halsteren, Brabantse Wal ISD, Samenwerkingsverband Brabantse Wal
Recensies
Rondje motor gereden altijd leuk daar en zo kortbij.
Heel biezonder aanrader
Aanvankelijk minder vriendelijk, maar daarvoor werden excuses gemaakt. Netjes. Er is veel moeite gedaan om mij aan tickets te helpen voor een voorstelling met inlevering van VVV cadeaubonnen.
Echt geweldig en spontaan geholpen door een gedreven mevrouw van de VVV. Speurtocht naar de big belly's gedaan en bij terugkomst het museumcafé bezocht. Ook daar geweldig personeel.
Ook zou je er niet voor de VVV heen gaan, het is zekere een bezoekje waard, kijk ook even iets verder op de binnenplaats! De VVV heeft ons trouwens keurig geholpen.
Geweldig en echt de moeite waar er is heen te gaan onze vaste plek
Erg vriendelijk en kundig. Ruime voorraad routes.
Wij kregen een fantastische uitleg over de turfroute, deze dame was duidelijk, nam de tijd en was bijzonder vriendelijk.
Leuk en heel behulpzaam personeel, ben er erg goed geholpen.
Ik heb daar veel info gekregen. De dame van de VVV was zoooooooooo aardig en behulpzaam. SUPER.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid