facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV Aardenburg

Adres: Markstraat 18, 4527 CL Middelburg
Telefoonnummer: +31117492888
Stad: Middelburg
Route: Markstraat 18
Postcode: 4527 CL



op zoek naar gerelateerd: Aardenburg bezienswaardigheden, Aardenburg centrum, Aardenburg Markt, Aardenburg geschiedenis, Aardenburg kasteel, Aardenburg hotels, Aardenburg geplande evenementen, Aardenburg Zeeland kaart
Recensies
Erg leuk klein overzichtelijk museum... Aardige meneer die leuke uitleg gaf..
Enkel de buitensite kunnen bezoeken aangezien het museum gesloten is tijdens de winter. Jammer maar wat we zagen was zeker de moeite waard.
Te weten dat aardenburg al zo oud is als de weg vanaf Rome is echt een eye-opener. Mooie video collage met filmmateriaal van de filmregisseur Are de Jong waar aardenburg met recht trots op is.
Nog nooit meegemaakt!!!!!! WORD ER TIJDENS JE BOEK EEN VERGADRING BELEGD. !!!!! HEEL ERG IRRITANT. Gemeente heeft toch wel meer vergaderruimtes. Slechte zaak.
Zeer vriendelijke ontvangst . Mag wat meer kind georienteerd worden . Een update zou niet mistaan.
Leuk museum maar.heeft nodig een update nodig, maar hier wordt aan gewerkt!
Interessant museum, leuke en leerzame opstelling
Klein museum, maar wel goed verzorgd en mooi ingericht.
Leuk museum over de Romeinse en middeleeuwse archeologie van Aardenburg. Achter het museum bevindt zich een mooie tuin.
Klein, maar heel gezellig museum. Een mix van leuke verhalen en archeologische vondsten. Aangenaam, ook voor familiebezoekje. Op gelijkvloers alles over de Romeinse tijd, op eerste verdieping alles over middeleeuws Aardenburg. Vriendelijk onthaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid