facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVD Kaag en Braassem

VVD Kaag en Braassem

Info

De VVD-Kaag en Braassem is de liberale afdeling voor de gemeente Kaag en Braassem. Al vanaf het begin van ons ontstaan onderscheiden wij ons door het organiseren van openbare fractie vergaderingen.

Geschiedenis

De VVD Kaag en Braassem is een van de gemeenteraads partijen van de gemeente Kaag en Braassem. Als sinds 1980 zit de VVD als partij in de gemeenteraad. Aanvankelijk begonnen als lokale partij (gemeentebelangen) is de partij aangesloten bij de landelijke VVD. De liberale gedachte sprak in dit "voor facebook tijdperk" blijkbaar het meeste aan. In de afgelopen 33 jaar is natuurlijk veel ervaring opgedaan.
Een kenmerk van de VVD als partij is dat de fractievergaderingen openbaar zijn. Daarmee onderscheidt de partij zich van veel andere politieke partijen, die het "in besloten kring vergaderen" als leidraad hebben - of waar de meerwaarde van het meepraten van "passanten" niet als meerwaarde wordt erkent.
De VVD Kaag en Braassem is op dit moment (2013) met vier leden in de gemeenteraad van Kaag en Braassem vertegenwoordigd.

Adres: Westeinde 1, 2371 AS Roelofarendsveen
Stad: Roelofarendsveen
Route: Westeinde 1
Postcode: 2371 AS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid