facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VV Heino 3

Info

Wij zijn een team dat speelt in de 3e klasse zondag. Tevens ongeslagen kampioen van de 3e helft en altijd in voor een feestje.

Adres: Stationsweg 10, 8141 SC Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 22356911
Stad: Heino
Route: Stationsweg 10
Postcode: 8141 SC



op zoek naar gerelateerd: Vv Heino klasse, Pubquiz vv Heino, Heino 4 divisie, Bestuur vv Heino, Teamindeling vv Heino, Vv Heino kleding, Veldloop Heino, Heino vrouwen 1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VV Heino VV Heino 9 meter Mooie sjaaltjes. Lekker bier! Goeie sfeer.
Madhousedarts Madhousedarts 333 meter Het huidige dartteam MADHOUSEDARTS bestaat uit Ronald en Henry Blankvoort (capt), Mar...
Recensies
Mooie sjaaltjes. Lekker bier! Goeie sfeer.
Een plaatselijke voetbal vereniging in een pittoreske stad onder de rook van Zwolle die vierde klasse speelt
Een prachtige dorpsvereniging die sportiviteit en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan met een mooi tenue, schitterend sportpark en fraai logo.
Prima ontvangst, een fijne wedstrijd mogen leiden voor de bekercompetitie. Mooi complex, enig minpuntje dat in de scheidsrechter kleedkamer s1 geen raam open kan ivm Corona.
Sfeervol clubhuis met goeie koffie!
Kan beter je word nooit eerlijk verdeeld van 1st klasse word je zo gedumpd bij de 4de klasse. Veel vriendjes politiek zo jammer.
Super leuke voetbalclub die echt betrokken zijn bij en met hun spelers, leden en trainers! En het leukste is dat ze regelmatig leuke team activiteiten-en extra trainingsdagen organiseren voor zowel de jongere spelers als voor de jeugd spelers.
Leuke gastvrije club. Sportcomplex ligt er ontzettend netjes bij. Lekker dorps karakter, dus veel vrijwilligers en saamhorigheid. De grootste club van het dorp.
Mooie vereniging goede locatie
Vanmorgen bij de wedstrijd van mijn kleinzoon Silvan geweest. Prachtige wedstrijd op een heel mooi veld .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid