facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VV ASWH Hendrik-Ido-Ambacht

Adres: Sportpark Schildman, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: +31786810988
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Sportpark Schildman
Postcode: 3342 AA



op zoek naar gerelateerd: ASWH Nieuws, ASWH Twitter, Programma ASWH 1, ASWH programma, ASWH Urk, ASWH 2, ASWH snacks, ASWH transfermarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
v.v. ASWH v.v. ASWH 19 meter Helaas verloren , wel mooi sportpark met heerlijk voetbalveld.
Recensies
Mooie vereniging, jammer dat ze eigenlijk te laag spelen voor zo'n club.
Jammer dat ook bij deze eens zo mooie vereniging het verval er aardig in zit. Geen beleid wat aansluit op de richtlijnen van de knvb. 6 ouders + spelbegeleider rond het veld??? Spelbegeleider zonder kennis van zaken die ook nog eens schreeuwt tegen de kinderen? Misschien dat de TC eens een rondje langs het veld moet doen om alles in kaart te brengen.
Tja …….hoe faal je als club zijnde? Ouders zonder enige kennis die een wedstrijd moeten leiden? Chaos en partijdigheid waardoor wedstrijden ontsporen. Tip voor de club ….controleer eens de gang van zaken en neem de moeite een rondje langs het veld te gaa .
Mooi sportpark met een club die aantrekkelijk voetbal speelt. Goed kunstgrasveld en leuke kantine. Fijne ambiance met respect voor de tegenstander.
De club waar ik in 1983 lid van geworden ben en later ook mijn zoon en tegenwoordig mijn neefje bij de junioren. Fijne club, fatsoenlijke mensen bereid om elkaar te steunen. Prima organisatie speelt in de hoogste amateurafdeling en ook de opleiding van de jeugdleiders en de ondersteunende leden staat er op een hoog plan. Een club waar we terecht trots op zijn.
Omdat er een wedstrijd gespeeld werd tegen Rijnsburgse Boys, 1-2, verlichting aan, kan beter net als het spel, en toch zit het goede spel er ergens verstopt.
Mooie accommodatie, jammer dat ook hier club scheidsrechters bij de jeugd zorgen dat hun clubje wint.
Gezellige kantine met een verloting van tassen met boodschappen toen wij er waren.
Leuke club. Teams zijn zo slecht dat punten al binnen zijn voordat je aankomt
Leuk mooi hoofdveld om op te spelen, wel kunstgras helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid