facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurwerkwinkel Schiedam

Info

Bestel nu online het beste en veiligste vuurwerk http://vuurwerkwinkelschiedam.nl/

Geschiedenis

Uw begin- en eindpunt in de zoektocht naar het beste vuurwerk van Nederland. Ook dit jaar bieden wij u goedkoop het mooiste siervuurwerk en het hardste knalvuurwerk aan.

Ons assortiment bestaat uit meerdere vuurwerklijnen, die allen hoog staan aangeschreven tegen de scherpste prijzen. Bij ons staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook veiligheid voor u en uw kinderen. Kijkt u gerust bij onze sectie ‘Veiligheidsartikelen’ voor meer informatie.

Bestellingen kunt u bij ons veilig en snel online via iDeal betalen en krijgt u niet alleen in de webshop de lage internetprijzen, maar ook bij Videocorner Schiedam en Videocorner Vlaardingen.

Met vriendelijke groet,

Vuurwerkwinkel Schiedam
In samenwerking met Videocorner Schiedam en Videocorner Vlaardingen



"Vuurwerk Schiedam, uw begin- en eindpunt in de zoektocht naar het beste vuurwerk van Nederland. Ook dit jaar bieden wij u goedkoop het mooiste vuurwerk aan bij Vuurwerkwinkel Schiedam Videocorner.Ons assortiment bestaat uit meerdere vuurwerklijnen, die allen hoog staan aangeschreven tegen de scherpste prijzen. Bij ons staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook veiligheid voor u en uw kinderen.Eenvoudig vuurwerk bestellenWe heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.Met vriendelijke groet,Vuurwerkwinkel Schiedam"
Adres: Schiedamseweg 22, 3121 JH Schiedam
Telefoonnummer: 0104716605
Stad: Schiedam
Route: Schiedamseweg 22
Postcode: 3121 JH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: De vuurwerkwinkel, Vuurwerk Schiedam, Vuurwerk Vlaardingen, Vuurwerkwinkel Nederland, Videocorner Schiedam, Vuurwerk kopen Rotterdam, Vuurwerkwinkel in de buurt, Vuurwerkverbod Schiedam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schiedam vuurwerk.nl Schiedam vuurwerk.nl 2 km Bestelling was snel klaar had daar me keuze gemaakt
knal010.nl knal010.nl 3 km Prachtige voorraad categorie 1 vuurwerk, volop aanbod, zeer divers. Zeer vriendelijk ...
Recensies
Ik ging daarheen om mijn pakket op te halen. De medewerker zei dat er geen pakket is. Ook al heb ik een bezorgbericht. Het pakket staat voor hem maar kijkt er niet naar. Ik liet het zien. Hij maakt grapjes over de klant. Eén woord is verschrikkelijk.
Prima winkel, goed vuurwerk.Misschien wel handig om in het vervolg internetbestellingen vuurwerk te scheiden van mensen die het spontaan komen kopen.
Topservice, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijke sfeer. Dank aan Aisha en Quinten!!
Pakketje opgehaald super goed geholpen. Was best klein en moest goed zijn best doen om hem te vinden maar zonder enige tegenzin opgezocht. Ik tevreden naar huis Dankjewel
Kwam daar pakketjes ophalen. Vrolijke en vriendelijke dame aan het werk. Goeie service.
De beste plek om je pakket in te leveren, super snelle boys!
Aardig personeel maar bracht groot pakket om terug te sturen naar online winkel en was best groot ,werd me verzocht om het naar Vlaardingen te brengen hun andere filiaal ik vond dat vreemd
Goede service aardig personeel.
Netjes geholpen..
Fijne winkel en goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid