facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurwerkbestel Gilze- Rijen

Vuurwerkbestel Gilze- Rijen

Info

Wij bij Vuurwerkbestel.nl voeren elk jaar een assortiment met de beste en vetste producten. Naast onze lage prijzen geven we ook veel gratis vuurwerk weg!



"Bij Vuurwerkbestel vind jij altijd de beste deal! Gewoon goed vuurwerk voor een goede prijs. Vuurwerk kopen is zo ongeveer het leukste wat er is. Wij vinden het daarom ontzettend belangrijk dat jij een gezellige ervaring hebt. Lekker bakje koffie er bij en shoppen maar. Ons top team staat écht voor je klaar met advies en te kletsen over vuurwerk. Maar ook bijvoorbeeld om jouw bestelling mee in de auto te zetten die je gratis voor de deur parkeert. Bij Vuurwerkbestel kun je dus lekker relaxed shoppen."
Adres: Peelbaan 15, 5121 DB Rijen
Telefoonnummer: 0161 - 700 228
Stad: Rijen
Route: Peelbaan 15
Postcode: 5121 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00

Recensies
Gezellig sfeertje, super vriendelijk personeel zowel bij bestel afdeling, ophaal afdeling en de dames die mee helpen de bestelling te controleren en in te pakken! Echt een aanrader, niet onbelangrijk, mooi vuurwerk voor leuke prijs en leuke actie met gratis producten. The place to be for the pyro freak!
Zojuist lastminute vuurwerk gekocht. Voor 100 euro gevraagd. En in vertrouwen aangenomen. Kom ik thuis en reken ik het na, zit er voor 84 euro in mijn tas. Das toch niet netjes! Jullie verdienen al zoveel
Na 2 teleurstellingen mbt Funke producten. Super compensatie gehad in de vorm van een dikke compound. Top Toch hoop ik dat jullie de Funke producten in de shop houden, want het is super spul, zelfs de hollenfeuer is super, ook al is het een klein artikel!
Precies hoe het hoort te zijn, na 5 minuten weer buiten met mijn volledige bestelling! Toppie heren!
Super tevreden zoals ieder jaar, ben al een vaste klant sinds 2014 en dat zal zeker zo blijven!
Ook dit keer waren de gekochte connected dozen erg mooi, het geld absoluut waard
Ik werd enorm snel geholpen en tegemoet gekomen. Het personeel was enorm vriendelijk, dus daar ben ik dankbaar voor
Vriendelijk personeel, alles goed geregeld en netjes gecontroleerd. Tot volgend jaar!
Fijne winkel! Behulpzaam en trots op het werk wat ze doen.
Beste Vuurwerk in de buurt. Helemaal niets mis mee. Elk jaar weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid