facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurwerk4all

Vuurwerk4all

Info

Vuurwerk winkel in Diemen
De Vuurwerk Megastore van Diemen en Omstreken

Geschiedenis

Vuurwerk winkel in Diemen
De zena vuurwerkspecialist van Diemen en Omstreken



"Vuurwerk megastore in DiemenBinnenkort zijn wij weer geopend voor het seizoen 2022Hou de webshop in de gaten voor de openingstijden.Diverse merken exclusief vuurwerk.De grootste vuurwerkwinkel van Diemen & Omstreken.Leuke actie's en voorverkoop kortingen het gehele jaar door.Binnenkort zijn wij weer geopend voor het seizoen 2022"
Adres: Venserweg 1G, 1112AR Diemen
Stad: Diemen
Route: Venserweg 1G
Postcode: 1112AR



op zoek naar gerelateerd: Maasdam Diemen vuurwerk, Beter Fietsen Diemen Vuurwerk, Maasdam Vuurwerk, Vuurwerk kopen Amsterdam, Vuurwerk Abcoude, Zena Vuurwerk, Vuurwerk Reigersbos, Vuurwerk kopen Amsterdam Noord
Recensies
Ik weet nog steeds niet of mijn bestelling wordt bezorgd of ik deze zelf moet ophalen op 31 december. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op email wordt niet gereageerd. Ik rij zo langs, hopelijk zijn ze wel open.
Beetje jammer.... Factuur online is 33 euro.. Mag bij levering ineens 45 euro neerleggen.. Vaag verhaal over plotselinge prijsstijging.. Veel geld voor beetje kindervuurwerk... Koop hier nooit meer!
Wellicht dat er in 2022 wat meer mag !Hartelijk dank voor uw inhoudelijke reactie ! en goede zaken toegewenst!
Als je ECHT vuurwerk zoek is dit de winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid