facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurdelig.nl

Vuurdelig.nl

Info

Bezoek graag of afspraak



"Vuurdelig uw kachelspecialistBij Vuurdelig geloven we dat mensen gelukkiger zijn als ze ontspannen bij de haard. Een knapperend vuur verbindt immers familie en vrienden. Samen met onze leveranciers willen wij u deze warmte en gezelligheid graag bieden. In onze showroom ervaart u veel mogelijkheden op het gebied van haarden en kachelsVuurdelig levert producten voor scherpe prijzen. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering.Met ons uitgebreide netwerk van installateurs kunnen wij u een volledig maar vooral veilig pakket van A tot Z aanbieden.Wij proberen alle wensen van onze klanten te realiseren waarbij wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie."
Adres: Kaardebol, 9413DT Beilen
Telefoonnummer: 0630156191
Stad: Beilen
Route: Kaardebol
Postcode: 9413DT


Recensies
Super service Wij hadden zelfs ergens anders een houtkachel overgenomen maar werden wel geholpen Jeroen heeft zelf de desbetreffende kachel opgehaald en bij ons geplaatst met alle bijhorende adviezen en uitleg Echt een aanrader kan menig bedrijf nog van leren
Snel en netjes geleverd. Prima prijs/kwaliteit. Vriendelijke monteurs die alles keurig hebben achtergelaten. Zeker een aanrader als u een airco wilt kopen en laten installeren.
Voor mijn ouders een nieuwe houtkachel uitgezocht bij Jeroen en door zijn medewerker vakkundig met nieuw rookgaskanaal laten installeren. Bij Jeroen onderdelen besteld voor mijn eigen kachel en geweldig goede service gehad van begin tot eind. Samen heel tevreden over de prijs en service van Vuurdelig!
Echt een aanrader. Vlotte aflevering en installatie. Vakkundige mensen en zeer vriendelijk. Wij zitten er heerlijk warmpjes bij deze winter.
Deze week is onze pelletkachel geplaatst door Vuurdelig. Super service en alles is netjes geplaatst en gemonteerd. Zowel Jeroen als de installatie monteur denken goed mee van begin tot eind.
Geweldig bedrijf met uitmuntende service, kachel geregeld die wij zo graag wilden. Binnen een week aan huis geleverd, fijne communicatie en alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor de service, Fam. Hermse/Pal
Na meerdere offertes te hebben opgevraagd hebben we gekozen voor Vuurdelig, omdat deze voor ons de meest voordelige was. In de communicatie was het zeer prettig. Snel reactie op al onze vragen. De plaatsing was door een deskundige monteur en was snel gerealiseerd. Wij zijn blij met onze kachelpijp aansluiting en zitten er in de winter er weer lekker warm bij!
Sinds vorige week zitten wij heerlijk warm! Spontaan op een zaterdag middag, niets wetend een bezoekje gebracht aan Vuurdelig. De maandag er na stond Jeroen meteen klaar om te kijken hoe en wat het beste paste in ons huis. En tadaaa een paar weken later staat ie! Super service en top mannen die de kachel plaatsten. Laat de winter maar komen
Echt een aanrader vuurdelig. Fijn ontvangst goed uitleg hoe de pelletkachel werkt. prima prijs.snel gelevert.top sevice alles netjes gelevert de monteurs zijn vakkundig leveren netjes werk af.
Jacobus 6 en installatiemateriaal gekocht, na wat speurwerk op internet,een voordelig bedrijf gevonden. Nadien de showroombezocht te beilen om de kachel te aanschouwen. Communicatief en plezierig hebben wij de eigenaar ervaren, en bovenal alles op tijd en zeer compleet geleverd. Het plaatsen was voor mij weer een makkie zo. Al met al goede zaken gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid