facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vurig Stoken

Vurig Stoken

Info

Hét adres voor uw nieuwe houtkachel, pelletkachel of cv-houtkachel.
Wij brengen persoonlijke service, veilige installaties, kwaliteit en stookplezier!



"Gesloten"
Adres: De Hullen 1, 7846TB Noord-Sleen
Telefoonnummer: 0655527454
Stad: Noord-Sleen
Route: De Hullen 1
Postcode: 7846TB


Recensies
Peter is een fijne vent die graag met ons meedacht over plek en aanleg van onze houtkachel. Niks is teveel en het contact was makkelijk, ontspannen en... gezellig. Echt een aanrader.
Vorig jaar 2020 een offerte teruggezonden voor plaatsen van gaas voor schoorsteen. Zit nog steeds te wachten op antwoord en plaatsen ervan.Heb de offerte prijs van 205 euro afgerond naar 200 euro, dit word nu als reden aangegeven waarop deze aanbieder niet verder heeft gereageerd. Beetje jammer om voor 5 euro niet meer als ondernemer te reageren op de door mij teruggezonden offerte.
Na vijftien jaar een Jotul openhaard gehad te hebben, een Bruno mini 2 aangeschaft bij Vurigstoken. Peter is een vakman die hem perfect geïnstalleerd heeft. Kleine problemen die hij tegenkwam werden zonder discussie keurig opgelost. Al zat daar toch wel wat extra werk in. We zijn erg blij met het resultaat. De warmte opbrengst van deze Bruno is echt ongelofelijk. Dat waren we niet gewend.
In eerste instantie al goed contact, goed advies over de installatie, installatie zelf ook dik voor elkaar. Verder ook vriendelijke en leuke mensen, met een fijne service!
Super geregeld. Netjes gewerkt. Peter bedankt. Topper
Fijn bedrijf wat met je meedenkt. Top service!
Goede service en is zeer op tijd met afspraken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid