facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vurenhof

Vurenhof

Info

Wil jij ook een 'flater' slaan? Kom dan naar Vurenhof Boerengolf in Posterholt.

Geschiedenis

Vurenhof boerengolf wil u niet alleen sportieve ontspanning bieden, maar wil u ook laten genieten van (hoe kan het ook anders) échte Limburgse vlaai met een lekkere kop koffie op het gezellig ingerichte terras.
Naast koffie en vlaai kunt u hier in alle rust onder het genot van een (fris)drankje uitrusten en bijkomen van de geleverde inspanningen en gezellig nakaarten over de 'flaters' die u geslagen heeft!
Bij slecht weer heeft Vurenhof Boerengolf zelfs een binnenlocatie voor u ter beschikking!

Maar er is nog meer! Vurenhof Boerengolf is ook het vertrekpunt van een drietal schitterende wandelroutes, die zelfs op aanvraag met een gids kunnen worden gelopen. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.
Zoals u ziet is een uitstapje naar Vurenhof Boerengolf in Posterholt zeer zeker de moeite waard.

Adres: Vurensteeg 4, 6061EJ Posterholt
Telefoonnummer: +31475401769
Stad: Posterholt
Route: Vurensteeg 4
Postcode: 6061EJ



op zoek naar gerelateerd: Huifkar Posterholt, Midgetgolf Posterholt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RVPCPosterholt RVPCPosterholt 610 meter Dit is de pagina van Rijvereniging en Ponyclub Posterholt.
Goos Swim World Goos Swim World 2 km Ik sport hier graag, alle toestellen zijn aanwezig die ik nodig heb ,ook doe ik voorn...
Recensies
Leuke activiteit en grappig om te doen. Je loopt over drie a vier weilanden heen en weer, van het ene 'hole' emmer naar de andere. En dat tussen de koeien die alles op een afstandje volgen. Ze kennen het dus echt nieuwsgierig zijn ze niet meer. Mooi uitzicht op het dorp en de kerk vanuit de weilanden. De mensen zelf zijn vriendelijk en enigszins gereserveerd. De aankleding van het geheel nodigt niet echt uit tot het nemen van een drankje. Naderhand dus elders een ijsje gehaald.
Receptie in de boerenschuur, gezellug en goed verzorgd..!!
Wij zijn er al vaak geweest, soms om te spelen, soms voor koffie met vlaai op het terras, maar we hebben er ook al een aantal fijne familiefeestjes gevierd. De boerenhoeve ligt centraal in het dorp; je kijkt van de achterkant uit over de weilanden soms met koeien. Het eten is er prima en de eigenaren stellen zich bijzonder flexibel op.
Super leuke om in veld klein deel tussen de koeien dit spel te spelen
Slechte bediening. Je moet personeel zoeken om iets te kunnen bestellen. Meneer zat met klanten in bespreking en de mevrouw was nergens meer te zien. Je wordt beetje aan je lot over gelaten..dut komt niet erg gastvrij over.
Leuke locatie voor klassieke auto treffen.
Hier was samenkomst met Amerikaanse auto's... volgende maand voor t laatst 1e vrijdag van de maand
Rustig zitten, normale prijzen van consumpties
Leuk boerenterras. Vriendelijk personeel en vlotte bediening. Je kunt hier diverse wandelingen starten en als uitje een rondje boerengolf spelen of iets gezelligs met vrienden of collega's doen.
Het was echt Leuk en gezellig
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vurenhof met het openbaar vervoer


Posterholt, Kerk 190 meter
63
Posterholt, Kerk 280 meter
62
Posterholt, Centrum 320 meter
63
Posterholt, Centrum 350 meter
62

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid