facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vue Hoogeveen

Vue Hoogeveen
Adres: Van Echtenstraat 35, 7902 EK Hoogeveen, Nederland
Telefoonnummer: 088 023 0300
Staat: Drenthe
District: Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Van Echtenstraat
Huisnummer: 35
Postcode: 7902 EK


Recensies
Nette bioscoop met diverse zalen. Stoelen zijn prima. Geluid en beeld ook. Maar waarom moet de horeca zo gruwelijk duur zijn.
Ik ben onlangs naar deze bioscoop geweest met een paar vrienden. Het geluid was geweldig en het beeld was scherp. De stoelen waren ook comfortabel, waardoor ik me helemaal kon ontspannen tijdens de film. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wat altijd een pluspunt is. Het eten is wel wat aan de dure kant maar dat is tegenwoordig altijd zo. Kortom, ik had een geweldige tijd in deze bioscoop en ik kan het zeker aanbevelen!
Aankomst ziet er in ieder geval ‘s avonds mooi uit. Binnen miste ik wel de echte bios sfeer. Zaal 4 viel heel erg tegen. Vieze, doorgezakte en kapotte stoelen. Deze hebben we wel na bijbetaling kunnen wijzigen naar VIP stoelen. Bij melden van de klacht gaf de medewerkster aan dit vaker te hebben gehoord. Waarom wordt hier niks mee gedaan? Tickets kosten hier net zoveel als bij een Pathé bios, die wél verzorgd zijn. Geen tweede keer Vue Hoogeveen voor ons.
Prima bioscoop met 1 Dolby Atmos IMAX zaal. Als je dit een keer hebt meegemaakt, dan wil je niet anders.nHet is voor mij dan ook de enige bioscoop die ik bezoek.
Afgelopen woensdag avond naar de Hunger Games geweest. Deze speelde af in zaal 3. Dit was absoluut geen succes. De zaal voldoet niet aan de hedendaagse bioscoop standaard. Voor 13,50 per persoon zit je in een mini zaaltje, naar een scherm te kijken die bijna kleiner is dan wat wij thuis hebben. Daarnaast functioneert het geluid ook niet zoals bedoelt is in een bioscoop.nSurround geluid werkt niet, en ook de lage klanken van de subwoofers zijn vrijwel niet aanwezig.nnMijn advies aan iedereen: ga niet naar zaal 3 van deze bioscoop! Voor hetzelfde geld zit je in een geavanceerde Pathé bioscoop.nnIk heb contact proberen op te nemen met vue, maar ik krijg geen reactie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid