facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vue Cinemas NL

Vue Cinemas NL
Adres: Nieuwe Emmasingel 20, 5611 AM Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2490255
Stad: Eindhoven
Route: Nieuwe Emmasingel 20
Postcode: 5611 AM



op zoek naar gerelateerd: vue hoorn, vue apeldoorn, vue alkmaar, vue bioscoop, vue eindhoven, prijs bioscoopkaartje vue, vue kerkrade, vue hilversum
Recensies
Ruim opgezette bioscoop in een prachtig pand. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en de stoelen zitten top.
Ik heb zelf een moviepass bij Vue. Voor slechts 20 euro per maand kan je daarmee onbeperkt naar de film. Als je 2 keer in de maand naar de film gaat haal je het er al uit. En dat redden wij in ieder geval makkelijk. Veel zalen zijn met dolby atmos uitgerust wat de film beleving enorm verbeterd. Uniek is ook de Dolby Cinema zaal. Dit is de combinatie van het beste beeld en beste geluid wat er momenteel bestaat op de hele wereld. Op YouTube of Google is er veel informatie te vinden over de Dolby Cinema zaal. Daar kan je alles vinden wat er zo speciaal is aan deze zaal. Mocht er een 3D film draaien in deze zaal zou ik dat extra aanraden. Vaak kan 3D een beetje afleidend, vervelend of onscherp zijn. In deze zaal absoluut niet. Binnen deze zaal zorgt 3D voor nog meer diepgang en nog meer filmbeleving. De Dolby Cinema zaal is wel iets duurder naar absoluut de moeite waard. Personeel legt bij het scannen van de tickets altijd uit waar je moet zijn, of er een pauze is en eventueel andere belangrijke informatie. Personeel is over het algemeen ook zeer vriendelijk. Enige minpuntje is de hygiëne van de mannentoiletten, geen idee hoe dit bij de vrouwen is. Maar die zou nog iets beter kunnen. Verder een top bioscoop!
Vind het meestal wel een fijne bios. Zat gister helaas in een kapotte VIP stoel met een enorm grote vent voor me. Heb dus de hele film van links naar rechts zitten schuiven om volledig beeld mee te krijgen. Zaal was volledig volgeboekt dus switchen ging ook niet. Vond Pathé laatst erg tof met z'n gerenoveerde zit. Iedereen een superdeluxe ligstoel. Aanrader!
Prima bioscoop met mooie zalen goede HFR 3D met top geluid. Gevarieerd aanbod aan films en ook voor je drankje en snackie zit het je hier wel goed. Toch maar 3 sterren want hoewel we in de vroege middagvoorstelling van 14:30 zaten Avatar was de vloer tussen de rijen super plakkerig. Het was net een vloer in een Brabants café na 3 dagen carnaval.
Altijd goeie service aan de kassa's zowel beneden als bovensnel geholpen en als het druk is extra kassa open. Personeel is vrijwel altijd vriendelijk en vaak zelfs met een glimlach wordt je drankje en popcorn afgegeven. Geluid beter dan bij pathé, alleen het beeld is bij de concurrentie wat sterker, maar je kunt niet alles winnen hè.
Vier kaarten gekocht voor zondagochtend 8 januari, 10:30 Avatar. Film werd geannuleerd wegens een storing, netjes tijdig bericht over ontvangen. Wat ons enorm stoort is dat ruim twee weken later, we nog niets van ons geld terug hebben gezien! Dhr. Boersma, theatermanager, kan alleen aangeven dat het langer duurt dan verwacht. Reden voor de vertraging wordt niet gegeven. Een alternatief aanbieden is blijkbaar geen optie. Ik vraag me af of er nog andere gedupeerden op teruggave van hun aankoopbedrag aan het wachten zijn, wij waren zeker niet de enige vier reserveringen voor die ochtend.
Deze week naar de film Avatar 2 geweest. Na ongeveer 20 minuten film werd deze op pauze gezet en later opnieuw gestart omdat er zogenaamd nog mensen naar binnen moesten. Later bleek dat er mensen op de verkeerde plek zaten letterlijk maar 2 man. Belachelijk om hiervoor opnieuw te starten bij een film die al 3,5 uur duurt.
Met z'n tweeën VIP rij in midden van zaal 5 gezeten en van Vue Classic genoten. Het was rustig. Heerlijk gezeten. Stoel kan achterover leunen. Ruime keuze aan frisdrank en snacks te koop. Al met al een fijn bioscoopbezoek. Aanrader.
Avatar: Een goede informatie voorziening. Lekkere stoelen om in te zitten. We hadden wat eten/ drinken meegenomen voor bij de film. Heel erg genoten hele mooie film.
Rustige, verzorgde bioscoop. Alles is ruim en minimalistisch opgezet. We hoeven hier nooit lang te wachten. De stoelen zitten altijd goed.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vue Cinemas NL.

Eindhoven bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Emmasingel 20 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vue Cinemas NL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vue Cinemas NL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vue Cinemas NL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 302 meter Pathé Eindhoven is onderdeel van Pathé Nederland. Wij zijn gevestigd in Eindhoven aan...
LAB -1 LAB -1 316 meter Zaal niet vol dus ruimte en ruim zicht voldoende. Geen pauze, daarom wordt drinken ge...
Viva Matanzas Viva Matanzas 756 meter Sociedad Verdultensis para Promoción de Peliculas Inusuales
Filmhuis De Zwarte Doos Filmhuis De Zwarte Doos 908 meter Zeer leuke kleinschalige bioscoop
Natlab door Plaza Futura Natlab door Plaza Futura 2 km Wat is dit een fantastische plek geworden om uit te gaan. Je proeft er de historie va...
ENG SUBS ENG SUBS 2 km Every last Thursday of the month: an arthouse film with English subtitles at Natlab, ...
Exploitation Nation Exploitation Nation 4 km Exploitation, B-film, Underground & Trash Films wereldwijd voelen zich hier thuis
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid