facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vue Cinemas NL

Vue Cinemas NL
Adres: Pettemerstraat 1, 1823 CW Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072-5113641
Stad: Alkmaar
Route: Pettemerstraat 1
Postcode: 1823 CW



op zoek naar gerelateerd: vue hoorn, vue apeldoorn, vue alkmaar, vue bioscoop, vue eindhoven, prijs bioscoopkaartje vue, vue kerkrade, love simon nederland vue
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Alkmaar Filmhuis Alkmaar 81 meter Het Filmhuis heeft een knusse uitstraling, aardige medewerkers en verwelkomt iedere f...
Recensies
We hebben een leuke film gezien! Erg leuke bioscoop! De parkeren onder garage met een parkeren kaart, kan je bij de bioscoop Balie betalen voor alleen 3€ de hele dag parkeren.
We waren het weekend in Bergen en op zaterdag hebben we de laatste James Bond film - No time to die, bekeken in de Vue Bioscoop in Alkmaar in zaal 10 met XD Experience of wel superieur geluid en beeld. Wat een beleving! Mooie bioscoop!
Jammer genoeg een vrij zielloze bioscoop. De VIP stoelen waar je extra voor betaalt kraken. Niet alleen die waar ik op zat, ook bij anderen kon je elke beweging horen, erg irritant. De zaal was viezig, allemaal frisdrankspetters op de leuning en dat al om 13 uur.... Film wordt midden in een zin afgebroken voor de pauze. Grote voordeel is wel dat je in het gebouw zelf parkeert op een flink regenachtige dag als dit prettig en parkeren maar 3 euro kost. Verder is prettig dat in de zaal in elk geval zaal 2 de rijen stoelen redelijk wat hoogteverschil hebben, waardoor je niet snel last hebt van een lang persoon voor je. Al met al oke voor een gewoon bioscoopbezoekje tussendoor, maar niks bijzonders. Een echt goede film zou ik elders gaan kijken.
Grote bios met goede stoelen. Maar de foyer is, met voldoende zitgelegenheid en genoeg snaaiwerk, niet de gezelligste. De verlichting is te fel, de sfeer heeft iets weg van een fabrieks kantine. En het geluid was best hard. Wel aardig personeel. En waarom zijn er geen toiletten op de 2e verdieping?
De bioscoop heeft prima zalen, goede stoelen, perfect geluid en een goed scherp beeld op het witte doek. Maar er zijn ook mindere kanten aan de bioscoop. Als eerste de buitentrap, het beklimmen gaat nog net maar als je de trap af moet gaan is deze uiterst onhandig en uit verhouding trede-opstap, zo niet gevaarlijk. Vervolgens is er een binnentrap en is de hal groots opgezet met een enorm hoog plafond zoals het vandaag de dag schijnt te moeten horen in een bioscoop. Helaas ademt het geen 'grandeur' uit, het is zelfs uiterst ongezellig met links en rechts een paar bankjes en tafeltjes, maar de aankleding is bedroevend sober en nodigt helemaal geen 'avondje uit' uit . In het midden kan je wat bestellen of te eten halen, alleen wel voor exorbitante prijzen. Dat vinden ze ,daar zeker allemaal normaal. Het personeelsverloop lijkt me vrij hoog, omdat we steeds zien dat nieuwe collega's worden ingewerkt. Ik heb van een oud-werknemer weleens begrepen dat de lonen vrij laag zijn en je aan één stuk door, zonder pauze dus, moet werken. Dat zou een reden voor het verloop kunnen zijn. De zalen zijn op zich prima alleen is de grond vaak wel bezaaid met rotzooi, met name popcorn. Er wordt maar matig schoongemaakt. En dan de voorstelling zelf, die begint altijd minstens 10 minuten later. Wie dat heeft verzonnen? Begrijpen ze niet dat menigeen de volgende keren gewoon 10 minuten later komt en dat het erg storend is voor de zittende personen in de zaal? Kortom, de aankleding en verzorging rondom de voorstellingen zijn ver onder de maat!
Zaal 10 XD Avatar 2. Geen film maar een beleving! Tip : De parkeergarage, lange auto's de onze is 5 meter en erg breed, je moet een haakse bocht maken om eruit te komen. Rijd een stuk tegen de ingangs richting in, anders is het echt onmogelijk.
De stoelen zijn erg smoezelig en de airco staat zo koud dat je je jas aan moet houden. Een kopje cappuccino kost €3,50 als het met 1 slok op is is het wel heel duur. Geen aanrader
Mooie bioscoop maar heel sfeerloos. Wij gaan vaak naar het Filmhuis ernaast en daar is het gezellig. De Vue is koud en kaal. Nodigt niet uit om eerder te komen of nog even wat te drinken.
Groot. Prima foyer en bar. Veel zitplekken en ruimte. Vriendelijk personeel en toiletten schoon. Waren in zaal 2 die ook erg groot is ik schat 12 of 15 meter breed.
Makkelijk parkeren. Personeelslid bij binnenkomst niet vriendelijk, maar dat verschilt vast met wie er staat. Toegankelijk voor minder valinde door lift van een garage, links naast de ingang. Personeel van Vue heeft een sleutel om bij de bioscoop te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid