facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vue Cinemas NL

Vue Cinemas NL
Adres: Hoogstraat 10, 6811 GZ Arnhem
Telefoonnummer: 026-3514514
Stad: Arnhem
Route: Hoogstraat 10
Postcode: 6811 GZ



op zoek naar gerelateerd: vue hoorn, vue apeldoorn, vue alkmaar, vue bioscoop, vue eindhoven, prijs bioscoopkaartje vue, vue kerkrade, vue hilversum
Recensies
Hele prettige relaxte sfeer. De stoelen zijn echt heerlijk om in te zitten, erg comfortabel, ruim, elektrisch uitklapbare beensteun en elke stoel heeft een wegdraaibaar tafeltje met fles/bekerhouder. Wij zijn er naartoe gegaan omdat er hier een pauze is 10min tijdens de film wat we wel fijn vonden voor een film van 3 uur. Als je voor een leuk gezellig uitje gaat kun je hier het beste heen. Eerlijk is eerlijk, als je puur voor beeld en audio kwaliteit gaat zijn er bioscopen met zalen die beter zijn imax bv.
Wat een geweldige bioscoop met heerlijke elektrische lounge stoelen en goede draaibare dienbladen om je eten op neer te zetten. Normaal ging ik altijd naar pathe vanwege het gratis parkeren, zie Nijmegen lent, Maar nu we eenmaal hier zijn geweest wil ik niet meer anders. Genoeg keuze aan eten en drinken voor ook nog eens een prima prijs. Ik zal ook iedereen deze bioscoop aanraden.
Een van de laatste films zijn nog niet eens begonnen en vue arnhem heeft al besloten om geen popcorn te serveren? 'we maken geen popcorn voor de laatste paar' 3 mensen' terwijl er nog 8 anderen binnen kwamen lopen. Wat een service, misschien dat ze vroeg willen stoppen en geen moeite meer nemen... Als je voor de popcorn komt, neem je eigen voortaan mee. Daarnaast hangt er een hele muffe geur in de bioscoop ruimte zaal 1.
Heerlijke stoelen en goedkope popcorn. Dat is wat Vue Arnhem beter maakt dan Pathé. Verder wordt er ook altijd pauze ingelast, dus tijd om even naar de wc te kunnen of een drankje halen. De stoelen zijn breder en je hebt voetensteun die omhoog kan. Verder een tafeltje die je voor je kunt opentrekken. First class filmpje kijken dus.
Graag stoppen met het opleiden van politie agenten. Er is wel vijf keer iemand bij ons in de zaal geweest om te kijken of wij snacks hadden. Toen meneer zag dat wij één flesje drinken van buiten mee hadden vond hij het nodig ons te komen melden dat wij dit niet nog eens moesten doen. Hierbij zijn ook nog de tassen van wat jonge jongens ingenomen vanwege eten. Aan ons een klant minder.
Ze zijn niet vriendelijk tegen klanten ook wordt er ZWAAR maar ook ZWAAR gecontroleerd op het meenemen van je eigen eten wij werden meteen gecontroleerd met een tas controle. En de film begon ook nog eens 15 min te laat zeer aftraden om hier naar toe te gaan.
Ik kom hier nu 25 jaar, al is het maar heel af en toe. Mooi dat de stijl hetzelfde blijft en ze wel meegaan met hun tijd. Heerlijke luxe stoelen en er kunnen relatief weinig mensen in een zaal. Er is dus veel ruimte.
Ik vond het altijd een fijne bioscoop voor een goede prijs met fijne stoelen totdat er een medewerker boos werd omdat we eigen snacks mee hadden… We waren de enige in de zaal, volgende keer dan dus liever een lege zaal, ik kom niet meer nu heb je een klant verloren in plaats van extra omzet door extra snacks te kunnen verkopen.
Fantastische belevenis, op dinsdag is er leuke korting op een kaartje. De stoelen zitten geweldig en zijn verstelbaar. Films zijn hier gewoon nog met een pauze en er is ruime keuze aan hapjes en drankjes ook speciaalbier
Heerlijke relaxstoelen! Beste cinema-ervaring tot nu toe.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vue Cinemas NL.

Arnhem bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vue Cinemas NL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vue Cinemas NL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vue Cinemas NL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 279 meter Mooie bioscoop naast het centraal station van Arnhem. Vriendelijk personeel. Sanitair...
Focus Arnhem Focus Arnhem 480 meter Leuke filmtheater, je kan gezellig wat drinken en eten. Zeer goede locatie, midden in...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid