facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VT Opleidingen

VT Opleidingen

Info

VT Opleidingen staat voor Verkeerstheorie Opleidingen en biedt 2-daagse theoriecursussen .

Adres: Kobleistraat 32, 3192 BE Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: 0181772738
Stad: Hoogvliet
Route: Kobleistraat 32
Postcode: 3192 BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Penta College Hoogvliet. Penta College Hoogvliet. 98 meter Echt de allerleukste en gezelligste middelbare school van Rotterdam!
KBS Jacobus KBS Jacobus 182 meter De school is meeleven en betrokken met mensen
Nova Cultura Nova Cultura 353 meter Prachtige dansschool. Leuke avond, ga zo door
Chongwe high school Chongwe high school 1 km Vertaald door Google Is een geweldige school voor mij, ik weet niet hoe het met ander...
Technicom Technicom 2 km Hele fijne opleiding gehad van Martin. Bekwaam, open voor vragen en suggesties. Rusti...
Recensies
Super curcus gehad ! Duidelijke uitleg en nog eens gezellig ook! voelde me ook zeker op mijn gemak Na de curcus mijn theorie gehaald nadat ik eerder meerdere keren ben gezakt. Ik raad het zeker aan om een curcus te volgen via VT opleidingen.
Geweldig! Top begeleiding, goede lessen met geduldige uitleg, en ern beetje humor ook mede daarom beide kids in 1x geslaagd Aanrader voor diegenen die nog zoeken naar een goede rijschool/opleider die zowel praktijk als theorie aanbiedt!
Zelfs na maanden zelf leren was deze cursus zeer nuttig en heb ik er een hele hoop van geleerd. Er wordt dieper ingegaan op moeilijke vraagstukken en de betekenis van alle tekens borden en regels. Zeer relaxte sfeer en alles tot in de puntjes geregeld.
In twee dagen wordt informatie waar je zelf overheen zou lezen duidelijk besproken en echt tot leven gewekt door beeld en uitleg. Het is slim om van tevoren te leren. Er is een informele sfeer en genoeg mogelijkheid om vragen te stellen. Hierdoor zijn de cursusdagen snel voorbij gegaan. Ook ik ben in één keer geslaagd!
Erg tevreden, toen ik begon aan de opleiding wist ik eigenlijk vrij weinig over het verkeer. Doordat alles mij zo goed is uitgelegd ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik beginnen aan mijn praktijk!
2 cursus dagen zojuist afgerond. Heel veel onderwerpen met hoog tempo besproken. Dingen die je in je theorie leest kan je tijdens de cursus nog een behandelen en vragen over stellen. Er heerst een informele sfeer en het was hier en daar een beetje chaotisch.
Deelgenomen aan de theorie cursus en hierdoor in 1x geslaagd voor mijn theorie examen. Een hoop informatie waar je zelf waarschijnlijk over heen zou lezen wordt uitgelegd net zo lang tot je het ook daadwerkelijk begrijpt. Voor iedereen aan te raden!
Hartstikke fijne cursus gehad, als je iets niet begreep werd t uitgelegd tot je het wel wist. Tussendoor even pauze ook fijn! En op t fijn een klein toetsje om te zien of je alles had inhouden. Aanrader!
Zeer leerzaam, goede cursus. Veel geleerd in korte tijd. De mensen nemen de tijd om vragen te beantwoorden en je te helpen als je het moeilijk vind. Zeker de moeite waar om te doen. Doordat het een 2daagse cursus is bijft er meer hangen dan een 1daagse cursus.
Lessen op maat en super flexibel! Absolute aanrader, zou er zeker nog een keer gebruik van maken maar het aantal voertuigen waarvoor ik een rijbewijs zou kunnen halen zijn op!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VT Opleidingen met het openbaar vervoer


Hoogvliet, Lengweg 130 meter
61
Hoogvliet, Lengweg 150 meter
62
63
Hoogvliet Rotterdam, Zalmplaat 210 meter
C
D
Hoogvliet, Overwolde 290 meter
61
Hoogvliet, Barbeelsingel 320 meter
63

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid