facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VST Kantoormeubilair

VST Kantoormeubilair

Info

VST Kantoormeubilair voor nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Bezorgen en montage mogelijk door heel Nederland.

Adres: 8391HZ Noordwolde
Telefoonnummer: 0653627150
Stad: Noordwolde
Postcode: 8391HZ


Recensies
Top service! Na telefonisch contact op woensdag een bestelling geplaatst, vrijdag thuis afgeleverd. Eerlijke prijzen. Van aankoopadvies tot en met aflever-moment was een gehele positieve ervaring. Ga zo door!
Op zoek naar een sta-zit elektrisch bureau voor mijn thuiskantoor was ik via marktplaats op VST Kantoormeubilair terechtgekomen en wat een gelukstreffer! Ik heb menigmaal telefonisch contact met de eigenaar gehad om de details van het bureau en de levering te bespreken en iedere keer werd ik zeer vriendelijk en bekwaam geholpen. Na levering heeft de eigenaar ook nog telefonisch advies gegeven over hoe ik het bureau precies in elkaar moest zetten, echt top! Het bureau heb ik inmiddels 2 maanden in huis en ik sta en zit als een trein :-. Ik denk dat ik hier nog aantal jaartjes flink veel plezier aan ga beleven! Ik raad VST Kantoormeubilair aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteitsmeubilair voor een goede prijs en geweldige klantvriendelijkheid.
Via Marktplaats bij dit bedrijf gekomen. Op hen verzoek telefonisch contact gehad en een 2e hands bureau besteld. Frame 2e hands blad nieuw Aan de tel was men vriendelijk en behulpzaam. Ik kreeg een factuur die ik direct heb overgemaakt. Het duurde langer dan afgesproken voor de levering. Ik heb wederom telefonisch contact gezocht en ze zouden me op de hoogte houden van de status van de bestelling. Uiteindelijk is t bureau later dan aangegeven geleverd. Tot mijn grote verbazing waren de onderdelen incompleet/niet bruikbaar. Ik moest hiervoor extra kosten maken om het bureau in elkaar te kunnen zetten. Ook zag ik dat er geen sleutels bij het slot van de bureaukast was. Toen ik dit direct na levering telefonisch meldde, was men ineens minder vriendelijk en kortaf. Hij moest andere mensen helpen en de verbinding werd zo goed als zsm verbroken. Nog meer extra kosten moeten maken ivm de sleutels die gemaakt moesten worden. Ik ben me ervan bewust dat het frame 2e hands is. Maar ik had het eerlijk gevonden als men zowel in de advertentie, als telefonisch had aangegeven dat er geen sleutels aanwezig waren. Dan had ik het bureau namelijk niet gekocht. Jammer dat het zo heeft moeten eindigen. Ik schrijf dit bericht niet om het bedrijf zwart te maken, maar hen erop te wijzen dat ze de advertenties anders moeten formuleren en eventuele kopers goed moeten doorvragen
Kunnen niet normaal rijden
Aardige man die de tijd neemt en het beste aan je voorstelt! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en enorme keuzemogelijkheden! Verrassend grote hal en de kans dat je een bureau /werktafel naar je zin vindt is erg groot!!
Enorm tevreden met ons meubilair. We zijn snel en goed geholpen.
Goed meubilair, snelle levering, goed geïnstalleerd en vriendelijke/deskundige medewerkers
Vakkundig advies ontvangen bij de zoektocht naar nieuwe bureaustoelen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VST Kantoormeubilair met het openbaar vervoer


Noordwolde, Centrum 230 meter
17
517
519
Noordwolde, Centrum 240 meter
17
517
519
Noordwolde, Dwarsvaartweg 230 meter
17
517
519
Noordwolde, Dwarsvaartweg 250 meter
17
517
519
Noordwolde, Haenepolle 260 meter
17
517

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid