facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VSS Security B.V.

VSS Security B.V.

Info

VSS Security B.V. Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

Geschiedenis

VSS Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Onze diensten leveren wij in de vorm van receptiediensten, objectbewaking, alarmopvolging en overige surveillancediensten.



"VSS Security “Verhofstadt Security Service” is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf, geregistreerd onder nummer ND 4123.Wij staan bekend om onze betrokkenheid, korte communicatielijnen en flexibele dienstverlening. VSS Security beschikt over “Keurmerk Beveiliging” van de Nederlandse Veiligheidsbranche; dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit van ons bedrijf. Naast het “Keurmerk Beveiliging” zijn wij ook een VEB erkend beveiligingsbedrijf en een ECABO erkend leerbedrijf.Onze diensten leveren wij in de vorm van: Alarmopvolging, Mobiele Surveillancediensten, Receptiediensten, Objectbewaking, Bewaking, Beveiliging, Beheerder Brandmeldinstallatie. Ook adviseren wij u in al uw veiligheidsvraagstukken."
Adres: Oudestraat 13A, 5421WB Gemert
Telefoonnummer: 0883040900
Stad: Gemert
Route: Oudestraat 13A
Postcode: 5421WB



op zoek naar gerelateerd: VSS Nederland, Per direct beveiliging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RuB Security RuB Security 3 km Fijn bedrijf, heeft bij mij op de zaak de alarm installatie aan gelegd werkt zoals he...
Recensies
Enthousiaste ondernemers met oplossingsgericht denkvermogen om alle voorkomende vragen direct/adequaat te beantwoorden met een van de vele diensten! Zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van diensten, zelfs zeer competitief te noemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid