facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VSS MEAT

VSS MEAT

Info

Een jong en dynamisch nog zelfslachtend bedrijf wat op een ambachtelijke wijze probeert een totaal assortiment te kunnen bieden.

Geschiedenis

Onze hoofdtaken zijn het beleveren van horeca en instellingen, slagerijen, supermarkten en het verzorgen van catering, barbecues en buffetten voor zowel bedrijven als ook particulieren. Al het vlees hiervoor komt van eigen slachting of van door ons zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers.

Aangezien wij naast kwaliteit ook veel waarde hechten aan ons mooie slagersambacht, werken wij ook veel samen met andere ambachtelijke collega’s om op die manier het ambacht in Nederland in stand te houden, zodat ook de jonge generatie aanstormend talent goed opgeleid kan worden. Hierdoor zijn wij in staat om (streek)producten uit verschillende windstreken te leveren.

Heeft u echter een product wat niet in ons vaste assortiment valt, dan zullen wij alles uit de kast halen om dit voor u te verkrijgen.



"Als vleesleverancier streven wij ernaar om een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vlees te leveren en zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de individuele afnemers.Zodoende proberen wij om voor elke formule het juiste stukje vlees te verzorgen. Verder verlenen wij een uitstekende service met als uiteindelijke doel een perfecte win/win situatie te creëren. Immers: kwaliteit duurt het langst!!"
Adres: Staverdenseweg 9, 8075AN Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577492646
Stad: Elspeet
Route: Staverdenseweg 9
Postcode: 8075AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VSS MEAT halal, Halal slachterij, Lam slachterij, Geiten slachterij Nederland, VSS MEAT Facebook, Slagerij van de Weg, Slager Nunspeet, Geitenslachterij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij J de Weerd bv Slagerij J de Weerd bv 213 meter veel lekkere produkten uit eigen keuken(www.slagerijdeweerd.nl)
JSIct JSIct 352 meter Prettig werken met Jaap. Een expert op gebied van ICT en alles wat daarbij komt kijke...
Recensies
Wat een betrouwbare topslager
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid