facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VSO makelaars & taxateurs

VSO makelaars & taxateurs

Geschiedenis

VSO makelaars & taxateurs is een makelaarskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in agrarische en bedrijfsmatige onroerende zaken en in vrijstaande huizen.

VSO is sinds 1992 actief vanuit haar vestiging in Dronten. Tevens beschikt VSO makelaars & taxateurs sinds november 2008 over een vestiging in Marknesse, om zodoende het werkgebied optimaal te kunnen bedienen. In 2016 zijn we verhuisd van Marknesse naar Emmeloord.

Door het bovenstaande beschikt VSO makelaars & taxateurs over een uitgebreid netwerk om vraag en aanbod goed op elkaar af te kunnen stemmen.

Kwaliteit van dienstverlening is bij VSO diep geworteld in de organisatie.

Sinds 1996 staat dit zwart op wit doormiddel van het ISO 9001:2000-certificaat. Hierdoor wordt een uitgebalanceerde procedure gevolgd, welke vooraf met de opdrachtgever wordt besproken.

Kortom VSO makelaars & taxateurs staat voor:
- Ruime kennis en ervaring
- Groot werkgebied
- Uitgebreid netwerk
- Gewaarborgde kwaliteit
- Heldere werkwijze

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Vestiging Dronten 0321 318 318
De Bolder 2
8251 KC Dronten



"Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om u te laten wonen en werken in een omgeving die helemaal uw thuis is. Onze makelaars helpen u bij aan- en verkoop en taxaties en ondersteunen u in drie segmenten: Vrijstaand wonen, Agrarisch Onroerend Goed en Bedrijfshuisvesting. Wat uw wens ook is, wij zijn thuis in vastgoedland!VSO makelaars, sinds 1988."
Adres: De Bolder 2, 8251 KC Dronten
Stad: Dronten
Route: De Bolder 2
Postcode: 8251 KC



op zoek naar gerelateerd: Makelaar Dronten, Agrarisch makelaar, Vastgoed Dronten, Makelaar Voorthuizen, VSO makelaars Urk, Agrarische grond te koop Dronten, Agriteam Makelaars, Leyten & Van der Linde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flipse Makelaardij O.G. Flipse Makelaardij O.G. 82 meter Ik vond het een prettige makelaar in de omgang totdat je verder in het proces komt. A...
Carpe Diem Makelaardij Carpe Diem Makelaardij 263 meter Omdat wij denken dat de makelaardij mag bruisen.
Makelaardij Van der Linden Makelaardij Van der Linden 275 meter verschrikkelijke verhuurmakelaar. Komen zelden tot nooit gemaakte afspraken na. Probl...
Kerremans Makelaardij Kerremans Makelaardij 282 meter De verkoop van mijn huis aan de Thomsonstraat is supper vlot verkocht goede begeleidi...
Woltjer makelaardij Dronten Woltjer makelaardij Dronten 1 km Makelaarskantoor in Dronten.
Mevrouw Vastgoed Makelaardij Dronten E.O. Mevrouw Vastgoed Makelaardij Dronten E.O. 2 km verkopen - aankopen - taxeren - creëren
Van Driel Vastgoed Van Driel Vastgoed 2 km De redenen om een recreatiewoning te kopen, kunnen heel divers zijn.Wij helpen u graa...
Recensies
Zeer goede en vakkundige begeleiding door Jolein Jansen. Complexe situatie maar toch een goede Uitkomst, top!
Wij hebben een slechte ervaring met deze makelaar. Zij waren de verkopende makelaar van het huis dat wij aankochten. Hele passieve houding, geen doortastend optreden. Er is informatie achtergehouden, cq niet gedeeld. Dat kwam pas ter tafel toen wij er zelf achteraan gingen. Huis is achtergelaten met heel veel troep en gorigheid. En toen we dit allemaal hebben doorgegeven, kregen we weer een passieve laconieke reactie.
Erg slechte taxatie door Mevr. Tiesinga vestiging Emmeloord. Nieuwe waardebepaling door andere makelaar verschilde een ton. Zeer slechte communicatie, fouten in rapport en dat ontkennen. Absolute afrader.
Omdat we prima en zorgvuldig begeleid zijn door Helma Timmer bij de aankoop van ons appartement in Dronten, hebben we Helma ook gevraagd ons te begeleiden bij de verkoop van ons huis in Almere. Ook dat ging heel voortvarend. De verschiilnde stappen die we moesten nemen werden ons uitgelegd en er kwam een mooie brochure. Voor zover ik kan beoordelen heeft zij ook de adspirant kopers goed negeleid en een goed contact onderhouden met de aankoopmakelaars. Bij de afwikkeling van de verkoop was zij nauw betrokken. Het is allemaal prima gegaan waardoor we er nog steeds met een goed gevoel op terug kijken. Bedankt.
Het onverwachte overlijden van mijn moeder vorig jaar bracht veel geregel met zich mee. Waaronder de verkoop van haar huis. Omdat mijn broer in Californië woont moest alles ook nog heel snel. De betrokkenheid en het resolute handelen van de VSO makelaar heeft veel voor ons betekent.
De start was een beetje warrig, we hadden van elkaar iets anders gehoord, waardoor Johan en Jolein vrij onverwacht op de stoep stonden. Na een rondje door mijn huis, kreeg ik mondeling al een voorlopige marktwaarde, waardoor ik alvast verder kon met mijn hypotheekadviseur. De tijd drong een beetje, maar binnen no time was het rapport binnen. Super bedankt, Johan en Jolein!
We hebben via VSO makelaars een huis gekocht, met meerdere verborgen gebreken lekkende ketel, beschadiging laminaat, lekkende kranen en kapotte douche Deze problemen hadden vermeld moeten worden. De makelaar Mw. De Bruijn reageert op geen enkele email - en we zien geen andere mogelijkheid dan juridische stappen te nemen. VSO makelaars mist de professionaliteit die je verwacht van een erkende makelaar. Nu neem ik VSO makelaar niet kwalijk dat er verborgen gebreken zijn. Wat ik wel zeer kwalijk neem, zijn de loze beloftes op 'terugbellen' - nooit gebeurd. Emails waar na 2 weken geen reactie op is. Dat is mijn klacht - ik kan de makelaar natuurlijk niet verantwoordelijk houden voor verborgen gebreken, maar verwacht wel adequate en kordate reacties.
Je haalt met VSO ervaring en expertise over de marktwerking van dat moment in huis die je nog kan verbazen. Wat overigens het aller belangrijkste is omdat je van daaruit met aktuele kennis zelf de markt op kunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid