facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VSL Verwarming Service Leende

VSL Verwarming Service Leende

Info

VSL Leende: uw betrouwbare allround installateur. Al jaren de beste service op het gebied van aanleg en onderhoud van centrale verwarming, sanitair, water, gas en airconditioning.

Geschiedenis

VSL Verwaming Service Leende heeft in een korte tijd een goede naam opgebouwd in Leende en omstreken.Met onze ruime ervaring verlenen wij de beste service op het gebied van aanleg en onderhoud van centrale verwarming, sanitair, water, gas en airconditioning.We leveren en installeren alle bestaande merken en we bieden voor elk merk service en onderhoud.

U kunt bij ons terecht voor: CV-ketel, lucht warmtepomp, aard warmtepomp, PV zonnepanelen, zonnepanelen, zonneboiler, duurzame energie, Warmte terug win systeem WTW, mechanische ventilatie, airconditioning, radiatoren, decor radiatoren, vloerverwarming en nog veel meer.



"Verwarming Service Brabant heeft jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie van CV-ketels. Daarnaast zijn we dé specialist op het gebied van toekomstbestendige oplossingen zoals hybride warmtepompen. Wij hebben warmtepompen uit voorraad leverbaar. Onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen voorzien van de benodigde keurmerken zoals CO-keur. Wat uw warmtevraag ook is, neem contact met ons op!Verwarming Service Brabant,Altijd Aangenaam Warm"
Adres: Biesven 6 A, 5595 DD Leende
Telefoonnummer: 040 206 2151
Stad: Leende
Route: Biesven 6 A
Postcode: 5595 DD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verwarming Service Brabant, Klimaattechniek Leende
Recensies
Na het plaatsen van onze warmtepomp “popte” er wat onvoorziene problemen op. Problemen welke te maken hadden met warmtepomp in relatie tot convector verwarming en de afvoer van condenswater. Dat laatste was een nog niet eerder voortgekomen situatie met de warmtepompplaats, namelijk op een balkon. De eerste was een warmteafgifte probleem. Na veel “gepuzzel” en uitproberen vanuit VSB zijn uiteindelijk alle problemen na veel inzet van de monteurs opgelost. Het heeft even geduurd vanwege de complexiteit van de problemen maar….. helemaal op orde !Services: Reparatie van verwarmingssystemen
Wilde ons gewoon niet helpen met een probleem wat we al weken hebben. Ons complete verwarmings, sanitair en afvoer systeem is door de vorige eigenaar van VSL aangelegd. In deze tijd stond het bedrijf voor service en stond het er altijd voor haar klanten. Nieuwe bazen nieuwe wetten. Voor onze vereniging echter nooit meer VSL. Jammer dat je gewoon niet geholpen wordt.
Update 2020 1 ster Helaas... na tot twee maal toe een afspraak voor onderhoud te hebben gemaakt, beide keren bevestigd door VSL per email en dan voor niets thuisblijven omdat er geen monteur komt opdagen. Twee keer hierover telefonisch contact hebben "vreemd, ik zie inderdaad dat we de afspraak hebben bevestigd maar we hebben hiervan geen werk bon" waarbij er nog niet een fatsoenlijk excuus af en ook geen enkele poging doen om de klant toch te behouden, nog los van een ongeïnteresseerde reactie op de melding dat ik nu maar noodgedwongen naar een andere verwarmingsservice overstap aangezien VSL maar geen monteur op de afgesproken tijd wilt sturen en het onderhoud hard nodig was. Kansloos dus en dom omdat gezien de levensduur de CV ketel vervangen moet worden en is bepaald geen goed teken wat betreft de bestendigheid van VSL in de komende jaren. Overigens lukte het de concurrent wel gewoon om de afspraak na te komen, met evenzeer vriendelijke, betrouwbare monteurs. Recensie 2017 **** sterren Vriendelijke, betrouwbare monteurs. In al de 7 jaren eigenlijk geen klachten, ze verrichten prima werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid