facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vseven ICT

Vseven ICT

Info

Vseven ICT is een jonge ICT bedrijf opgericht in 2009 door een HBO Bedrijfskundige Informatica student die allerlei ICT gerelateerde diensten en producten aanbied!



"Van dinsdag tot en met donderdag zijn wij tussen 18:00 - 21:00 geopend op afspraak, zonder afspraak kunt u voor een dichte deur komen te staan."
Adres: Floralaan 13, 9521 CR Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0599 - 850012
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Floralaan 13
Postcode: 9521 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Konic Konic 865 meter Vertaald door Google Superlekker! Beste outsourcingbedrijf van Nederland Origineel S...
Recensies
Wat een aangename aankoop bij Vos Systems. Na een oriënterend gesprek heeft men een passende PC samengesteld voor intensief foto- en video bewerken. Direct is ook Windows 11 Pro volledig geïnstalleerd zodat ingebruikname soepel en vlot verliep. Na enkele dagen kwam zelfs nog een telefoontje of alles naar wens was. Kortom; goed geholpen, zeer goede en passende PC ontvangen èn prima nazorg. Yorphoto.nl
Goed advies Fijne samenwerking en juiste hardware op maat. Leverancier van onderanderen Terra , Unifi en nog veel meer
Wij komen al van het begin bij Vossystems in Nieuw Buinen en zijn keer op keer zeer tevreden over hun service en uitleg over producten. Vossystems is echt een aanrader. Echt een * * * * * bedrijf.
Hele fijne zaak met zeer vakkundige mensen....een aanrader....
Nog niet eens echte klant maar werd door Gerrit direct op afstand geholpen met mijn computer probleem. Is er wel ruim een uur mee bezig geweest, helemaal super service. Nu wel klant geworden. Dus echt een bedrijf om aan te bevelen.
Totaal verrast door supersnelle reparatie. Geplande duur was circa 2 weken, maar na 4 dagen mochten wij onze laptop weer ophalen. Reparatie conform besproken inclusief enkele tips die werden aangereikt. Helemaal tevreden. Geen verrassingen. Wij raden dit adres zeker aan!
Het is voor ons de 1e keer dat ik hier binnen kwam. Naar aanleiding dat er problemen waren met onze computer. Werd hier zeer netjes en goed te woord gestaan. Een bedrijf waar ik terug kom. Een zaak warm voor de klant. computer was in onderhoud in Borger nóóit meer in Borger.
Echt een aanrader! Vriendelijke en vakkundige mensen. Geven niet snel op! Mijn externe harde schijf was kapot, meneer heeft ervoor gezorgd dat die het weer deed, binnen 24 uur. Was erg blij!
Big problem met de computer . Bedrijfsmatig had ik deze per direct nodig. Gebeld met Vos Computer Nieuw Buinen . Gelijk top geholpen en opgelost door Vos jr . Dylan DANK JE WEL .
Mijn computer naar Vos gebracht vanwege veel problemen. Eerste diagnose was dat het systeem hoogstwaarschijnlijk met een virus besmet was. De heer Vos heeft de problemen op een deskundige manier opgelost. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen . En ik blijf zeker klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid