facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrouwen Medisch Centrum

Vrouwen Medisch Centrum

Info

Bij een ongewenste zwangerschap kan je bij VMC terecht. Onze missie
is om alle vrouwen veilige en professionele abortushulpverlening aan te bieden.



"Voor hulp bij een ongeplande zwangerschap kan je van maandag t/m zaterdag bij ons terecht. Je wordt professioneel, persoonlijk en vertrouwelijk behandeld.Op hetzelfde adres is er ook spreekuur voor anticonceptie, SOA's en seksuologie. Aangeboden door andere zorgaanbieders."
Adres: Prins Bernhardstraat 1, 5211HE Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0732001070
Stad: Den Bosch
Route: Prins Bernhardstraat 1
Postcode: 5211HE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BENU Apotheek Noord BENU Apotheek Noord 3 km Communicatie kennen ze daar niet. Je wordt niet gezien als mens en hebben altijd hun ...
Recensies
Na een hele nare ervaring in Rotterdam heb ik er voor gekozen om naar het vrouwen medisch centrum in Den Bosch te gaan. In Rotterdam werd ik verplicht om twee weken te wachten op een behandeling en daarnaast waren ze erg sturend in welke behandeling het beste zou zijn. De motivatie van deze kliniek was enkel het generen van winst. In Den Bosch ben ik ontzettend kundig en fijn ondersteund en geholpen de volgende dag. De praktijk is erg veilig, mooi en rustig en het personeel heeft respect voor een ieder zijn keuze. De arts is een fantastische vrouw die begaan is met haar werk en cliënten. Abortus is nooit makkelijk maar door de ondersteuning vanuit de kliniek vele male minder traumatiserend. Ik ben ontzettend tevreden en ik gun iedere vrouw die in zo’n positie terecht komt deze professionele zorg!
Ik was per ongeluk zwanger geworden van mijn vriend. We zijn al 3 jaar samen maar gezien de omstandigheden privé pasten dit nog niet in ons leven. Eerst werd ik door verwezen naar een kliniek in Rotterdam waar ik werd behandeld als een of andere …. Die de een na de andere afwerkten totdat ik met deze kliniek in Den Bosch in aanmerking kwam. Ik voelde me gehoord welkom en alles behalve schuldig over wat ik ging doen. Met veel kunde ben ik hier behandeld en is er goed voor mij gezorgd. Ik was heel bang omdat dit de eerste keer was dat ik mezelf overgaf aan een arts onder narcose en ik echt heel bang ben voor een infuus etc. Ze hebben dit zo goed voor mij gedaan dat ik ze echt zo dankbaar ben! Een recensie voor een 10 maar als ik meer kon geven had ik dit zeker gedaan!
Ontzettend fijne ervaring. Van begin tot eind, heel veel begrip voor de situatie en 0 judgement.
Heel goed geholpen. Allemaal fijne mensen daar. Van de telefoniste tot de arts en assistent. Iedereen was even behulpzaam en vakkundig.
Onprofessioneel totaal niet empathisch en ze luisteren niet naar de cliënt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid