facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroling bv

Vroling bv

Info

Technisch installatie bureau



"Vroling bv is een gerenommeerd technisch installatie bedrijf, waar alle vakgebieden zijn ondergebracht voor het hedendaagse installatiewerk.U kunt bij ons terecht voor de installatie van centrale verwarming in al zijn facetten, elektra, loodgieterwerk, sanitaire installaties, luchtbehandelinginstallaties en airco-installaties. Ook kunt u bij ons terecht voor duurzame energie oplossingen.We werken voor de particulieren, woningstichtingen en de zakelijke markt, voor zowel nieuwbouw als renovatie. De projecten worden gerealiseerd door het hele land, waarbij het onderhoud in de regio wordt gedaan. Vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel."
Adres: Driebanweg 10, 1607 ML Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-541451
Stad: Hem
Route: Driebanweg 10
Postcode: 1607 ML


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polytechniek BV Polytechniek BV 321 meter Mooi bedrijf met vriendelijke mensen en er heerst een gezellige sfeer.
Recensies
Carlo is een vakman, prettig zaken doen met zo iemand. Hij denkt vanuit het belang van de klant, is eerlijk over prijzen en kijkt waar er bespaard kan worden.
Geweldig goed geholpen door het personeel vakkundig en snel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid