facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VRMguitars&gadgets

VRMguitars&gadgets

Info

VRMguitars&gadgets is een webwinkel voor muziekliefhebbers en levert gadgets, custom made gitaren en er is een blog voor gitaarbouwers.



"Webshop voor muziek cadeautjes. Alle leuke gadgets op het gebied van muziek in 1 webshop ondergebracht."
Adres: 4706TB Roosendaal
Stad: Roosendaal
Postcode: 4706TB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vrm guitars, Vrm gitaar, Custom gitaar laten maken, Custom basgitaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekcentrum Van Gorp Muziekcentrum Van Gorp 4 km Vandaag heb ik een trompet aangeschaft bij René en het is uiteindelijk de Supernova M...
Recensies
last minute een armband gekocht voor een verjaardag, snelle levering dus de armband was ruim op tijd. Armband voldeed niet aan de verwachting maar onze "klacht" werd netjes, vlot en naar volle tevredenheid afgehandeld. Zeer tevreden, er kan altijd iets mis en in mijn opinie is een bedrijf zo goed als ze klachten behandelen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Een houten doosje met een prachtig vormgegeven gitaar er in als USB-stick! Een aanwinst en ook reuze leuk om als cadeau te geven! Een snelle levering en zorgvuldig ingepakt!
Leuke collectie cadeau artikelen voor muzikanten, gevonden via Google. Zocht een cadeautje voor een kennis, prima geslaagd bij VRM Guitars & Gadgets!
Leuke webshop en snel geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid