facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VRLoods

VRLoods

Info

VRBril op, controllers aan en de ervaring kan beginnen! Kom ook gezellig naar onze nieuw ingerichte Virtual Reality loods en stap binnen in de wereld van VR.



"Beleef een onvergetelijke VR Experience, Escape Room of Gaming Ervaring bij de VRLoods in Surhuisterveen, Friesland!De VRLoods of te wel het Indoor Game Center in Surhuisterveen is opgericht in 2017. In het beginjaar hadden we nog een bescheiden vertrek enkel voor Virtual Reality. Inmiddels zijn we uitgebreidt met een heuse Escape Room en een E-Sport Arena. Het Indoor Gaming Center bestaat uit 400m² en is van alle gemakken voorzien. Wij leveren de meest complete Indoor Game ervaring van de Benelux."
Adres: Zoom 22G, 9231DX Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512751264
Stad: Surhuisterveen
Route: Zoom 22G
Postcode: 9231DX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:30
Dinsdag: 10:00 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 10:00 - 23:45
Zaterdag: 10:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Gamehal Friesland, Indoor game center Surhuisterveen, Virtual Reality Groningen, VR kinderfeestje, VR Experience, Kinderfeestje Surhuisterveen, House of VR
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Wielercomité Surhuisterveen Stichting Wielercomité Surhuisterveen 1 km Wielercomité Surhuisterveen
Recensies
Escape room was heel leuk. Afdelingsuitje met vijf man, erg gezellig en het was te doen. We hadden nog 5 minuten over. De eerste keer dat we een escaperoom op die manier uitkwamen :-.
Onze eerste VR ervaring. Leuk om meegemaakt te hebben. Met 6 personen een uur spelen is mogelijk en zeer betaalbaar maar je moet niet alle zes alles willen doen. Laat af en toe iemand wat overslaan en je hebt wat meer tijd voor andere ervaringen. Wij zijn goed en vriendelijk geholpen al heb ik wel het gevoel dat dit bedrijf nog in de kinderschoenen staat. Volgens mij zijn ze nog volop in ontwikkeling en hebben ze zeker potentie om nog meer te bieden dan ze nu al doen.
Goed concept? Ja! Alles goed geregeld? Nee! Afgelopen week werd ik uitgenodigd door een kameraad om mee te gaan naar deze VRloods. Bij binnenkomst stonden we +/- 5min te wachten tot dat een man van de zaak naar ons toekwam. We waren er mooi op tijd dus werden we gevraagd om aan een tafel te plaatsnemen. Onze boeking stond van 21:00 tot 22:00. Om 21:05 werden we mee genomen naar de vr ruimte. Het begon met een korte maar duidelijke uitleg met een zeer vriendelijke medewerker. Na ongeveer 15min was 1 van de controles leeg waardoor deze verwisseld moest worden. Dit duurde ruim 20min doordat er problemen waren met het koppelen. Hierdoor moesten we naar een andere VR ruimte. Ook in deze ruimte waren er een aantal problemen. In totaal zijn we 30min kwijt geraakt aan problemen. Om 22:00 zei de man dat onze tijd erop zat. Hierop volgde er een " discussie" dat we 30min niet konden spelen door problemen van het bedrijf. Hierop zei de man dat we niet langer konden doorgaan omdat we via vakantieveiling de boeking haden gewonnen. De man zei dat via vakantieveiling ze geen weinig winst/omzet op maken. Als we gewoon haden geboekt via de site, dan was het geen probleem geweest als we langer door gingen. later in de discussie zei de man dat hij het niet zo bedoelde. Uiteindelijk mochten we nog 1 ervaring doen per persoon. Alles bij elkaar kregen wij het gevoel dat als je via vakantieveiling komt, je meer als last wordt gezien dan als gast. Verder is het concept goed. Reactie op VRLoods.nl Klopt compensatie was acceptabel, om deze compensatie moesten we wel vragen/ "discussie" aan gaan om het te krijgen. En misschien handig om dan op vakantieveiling aan te geven dat het 60min is. En het anders is dan een normale boeking. Ook staat er ter waarde van €50. Wat ook de prijs is van een boeking via uw site. Hierdoor ontstaat de onduidelijkheid. Mvg. En misschien tot de volgende keer.
We hebben gisteren een super leuk feestje voor mijn zoon gehad bij jullie. Echt prima verzorgd en goed geregeld. Hij en zijn vriendjes hebben enorm genoten. Goede service: wij als ouders een kopje koffie aangeboden bij binnenkomst en onze eigen frietjes werden niet in de kosten meegenomen.
Leuke ervaring! Echt een aanrader, het personeel is vriendelijk en enorm behulpzaam. Komen we zeker nog eens terug!
Op zaterdagmorgen met het gezin de spiksplinternieuwe Escaperoom van VRloods uitgeprobeerd en dat was een groot succes. Het verhaal dat je als vrijwilliger afdaalt in een herontdekte mijn en dat de lift het dan niet meer doet en je dus op een andere manier er weer uit moet zien te komen, is erg goed gelukt en uitgevoerd. De opdrachten waren op zich goed te doen, maar samenwerking is wel cruciaal en dat werd bij ons flink op de proef gesteld. Helaas hebben wij het net niet binnen het uur gehaald, maar dat lag meer aan onszelf dan aan de moeilijkheidsgraad. De begeleiding en dergelijke waren ook goed. Af en toe een hint, maar niet teveel. Onze boeking hadden we gedaan via Social Deal. We werden vriendelijk ontvangen met wat te drinken en een goede speluitleg. Wat ons betreft is dit zeker een aanrader.
Leuke escape room, erg uitdagend. Erg behulpzame, enthousiaste medewerkers. Ik mocht zelfs nog even een rondje VR doen toen hij even vrij was. Toch weer een nieuwe VR bril geprobeerd
Een hele mooie ervaring! Zeker de moeite waard.
Erg leuke escaperoom! Wel even puzzelen maar goed te doen. Mooi thema en prima afwerking
Wij zijn hier vandaag geweest voor het vieren van het kinderfeestje van mijn zoons. Wat was het leuk! Enthousiaste en geduldige medewerkers, superleuke spellen en het eten en drinken is top geregeld. De kinderen waren ontzettend enthousiast. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid