facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrije Baptistengemeente Bethel

Vrije Baptistengemeente Bethel
Adres: De Bolder 75, 9206 AP Drachten, Nederland
Telefoonnummer: 0512 335 400
Staat: Friesland
District: Smallingerland
Stad: Drachten
Route: De Bolder
Huisnummer: 75
Postcode: 9206 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
X-stream X-stream 29 meter X-Stream is het Tienerwerk van de Vrije Baptistengemeente Bethel. Wij willen een thui...
Recensies
Gastvrije en blije plek waar ze je kunnen helpen de zin van het leven te zoeken en eventueel vinden. Ze gaan van de Bijbel uit en de boodschap is vooral liefdevol en dat je bij Jezus altijd aan kunt kloppen. Fijne kerk voor gezinnen met breed aanbod van kinder-en jeugdwerk. Mijn dochter van 16 was er enthousiast over. Goede spreker en band. Gratis koffie na de dienst.
Daar moet je naar toe gaan omdat te beleven. Dit is mijn kerk waar ik graag naar toe ga.
Wat een mooie grote kerk, hier kunnen veel mensen in, maar toch is er een fijne intieme sfeer. De catering koffie en thee horen er bij is ook erg mooi/ruim/goed geregeld. Ook is er een mooie winkel met groot assortiment christelijke cadeau-artikelen, boeken, etc
We hebben hier een fantastische workshop/training gehad over ont-moeten. Als je beslissingen neemt vanuit een intrinsieke behoefte, wordt het al snel willen in plaats van moeten. Zo werkt het voor mij ook met christen-zijn. Ik wíl leven naar het voorbeeld, en de leer van onze redder en koning, Jezus Christus. Dat ik daarom bepaald gedrag niet meer laat zien, heeft dus niks met niet-mogen of moeten laten te maken.
Prachtige kerk, voor alle leeftijden, toners, ouderen en kinderen. Evenementen en kerk diensten zijn ook top, zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid