facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrije Academie Nunspeet

Vrije Academie Nunspeet

Info

De Vrije Academie Nunspeet biedt begeleiding en vorming zodat deelnemers hun eigen creativiteit ontdekken op het gebied van de beeldende kunsten.



"Vakkundige begeleiding bij beeldende vormgeving. De Academie biedt hiervoor activiteiten aan in een creatief klimaat, waarin zowel actieve als reflectieve kunstzinnige vorming samengaan."
Adres: Stationslaan 28, 8071 CM Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-261216
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan 28
Postcode: 8071 CM



op zoek naar gerelateerd: Vrije Academie Amsterdam, Lesgeven kunstacademie, Kunst school, Kunstopleiding Zwolle, Hogeschool voor de Kunsten, ArtEZ kunst kopen, ArtEZ logo, Kunstopleiding Nijmegen
Recensies
Veel verschillende onderwerpen worden behandeld tijdens het voorbereidend jaar. Leuk om je eigen creativiteit te onderzoeken.
Ik kan natuurlijk niet anders dan 5 sterren geven...omdat ik op deze academie mijn beeldhouw talenten heb mogen ontwikkelen Goede herinneringen aan! PS om de hoek zit Museum Nunspeet.
Heel fijne academie voor allerlei vormen van kunst. Ik schilder zelf, bij een docent die me helpt mijzelf te zijn in de schilderkunst. Heel fijn. Aanrader!
Mooi gebouw met goede opleidingen en docenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid