facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrijdaggevoel

Vrijdaggevoel
Zoek jij een vestigingsadres voor bij de KvK? Een adres wat je kan gebruiken op je visitekaartjes, briefpapier of voor je website? Een vestigingsadres voor bij de Kamer van Koophandel huur je eenvoudig bij Staete Vrijdaggevoel. Het is de eenvoudigste manier op jouw privéadres af te schermen. Vrijdaggevoel werkt volledig via de richtlijnen van de KvK. Hierdoor kun je professioneel werken en ben je zeker dat je alles goed geregeld hebt. Uiteraard kan het zijn dat er vragen zijn? Je wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Daarom kan je hier op onze website alle informatie vinden die nodig is om een juiste keuze te maken voor een KvK postadres. Zijn er toch vragen of wil je eerst even 'sparren' voor je een aanvraag gaat indienen? Neem uiteraard dan contact met ons op.

"Vrijdaggevoel is na mijn bescheiden mening echt een aanwinst voor het Land van Cuijk en ondernemers uit Nederland. Met meerdere faciliteiten en diensten. Vrijdaggevoel kan je helpen met een KvK postadres. Het pand bestaat uit een meerdere kantoren. Van klein lees: 8 m² tot groot lees: 50 m² en een ruim aantal kantoorruimtes er tussenin. In gesprek met een ondernemer is vaak beter te bepalen wat men zoekt en wil. Zou men juist toch nog kleiner lees: goedkoper het pand bewonen, dan zou men kunnen denken aan gedeelde kantoren of aan flexplekken. Tevens zijn er meerdere veragderruimtes en een videoruimte en fotostudio. Je bent oprecht van harte welkom. Tot ziens."
Adres: De Nieuwe Erven 3, 5431NV, Cuijk
Telefoonnummer: 0884488804
ln.leoveggadjirv@ofni
Stad: Cuijk
Route: De Nieuwe Erven 3
Postcode: 5431NV

Openingstijden

Maandag: 08:00-18:30
Dinsdag: 08:00-18:30
Woensdag: 08:00-18:30
Donderdag: 08:00-18:30
Vrijdag: 08:00-18:30
Zaterdag: 08:30-17:00
Zondag: 12:00-17:00

Recensies
Wegens een privé verhuizing naar België mijn eenmanszaak ondergebracht bij Staete Vrijdaggevoel. De zakelijke verhuizing verliep razendsnel en correct, mijn post werd vanaf dat moment gescand en per mail doorgestuurd en ook nog voor een zeer net bedrag. Eventueel kun je er zelfs relaties ontvangen en vergaderruimte boeken. Ik kan het zeer aanbevelen!
Een heel goed bedrijf. Snelle reactie, snelle service. Uitstekend!
Ik was al een poosje op zoek naar inschrijfadres voor mijn KVK. Zelf heb ik veel websites gezien waar ik niet zo'n lekker onderbuik gevoel bij kreeg. Gelukkig ben ik vrijdaggevoel per ongeluk tegengekomen. Na hele uitgebreide hulp via de chat, heb ik me gelijk aangemeld. Binnen 48 uur was alles geregeld! Eigenlijk al binnen 24 uur, maar door een foutje van mij was het 48uur Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend blij ik ben met deze service! De klantenservice is erg snel, professioneel, geduldig, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Bedankt Kai!
In een dag geregeld. Erg prettige samenwerking.Post word meteen doorgestuurd. In een woord top! Ik ben enorm blij dit adres gevonden te hebben.
Snel geregeld, niet duur, je hoeft niet je eigen adres the gebruiken en houdt zo werk en privé gescheiden, bij vragen goede uitleg, zakelijke post wordt naar je toe gemaild of desgewenst naar je opgestuurd, prima service en zeker aan te raden
Via een advertentie op Facebook bij Vrijdaggevoel terecht gekomen. Was precies wat ik nodig had om mijn privé adres niet meer te gebruiken voor mijn KVK inschrijving. De klantenservice is erg vriendelijk en reageert snel. Ik ben dik tevreden!
Heel simpel! 1. service snel en professioneel 2. telefonische snel bereikbaar 3. binnen paar dagen waren alle documenten per email naar mij verzonden. Top Service! Love it
Het vrijdaggevoel is precies wat je krijgt. Eenvoudig Snel Accuraat Geen verborgen kosten en in een dag alles prima gekeverd wat afgesproken is. Top service en behulpzaam.
Snelle service en er staat altijd iemand klaar om dingen uit te leggen als het nodig is. Top!
Ik ga me binnenkort aanmelden als zelfstandige en ga hier gebruik maken van dit adres.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vrijdaggevoel met het openbaar vervoer


Cuijk, Station 290 meter
92
Cuijk, Station 300 meter
638
91
92
Cuijk 360 meter
Stoptrein RS11
Cuijk, Station 370 meter
238
Cuijk, Het Riet 410 meter
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid