facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrijbuiter Roermond

Vrijbuiter Roermond

Info

In April 2019 openen wij opnieuw onze deuren!
Blijf via deze lokale pagina op de hoogte van al onze nieuwtjes, de verbouwing en onze acties!



"Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we je met de voorbereiding op je volgende vakantie. Met wie je ook gaat, wat je budget ook is. Waarom vakantie zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Maar laat dat je niet tegenhouden. Vrijbuiter geeft je een duwtje in de rug. We brengen je op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen. Waar wacht je nog op? Ga ervoor!Je vindt onze vakantie- en outdoorwinkels in Gouda, Roermond en Zaandam."
Adres: Schaarbroekerweg 4A, 6042 Roermond
Stad: Roermond
Route: Schaarbroekerweg 4A
Postcode: 6042


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: vrijbuiter roermond doorstart, vrijbuiter roermond uitverkoop, vrijbuiter roermond opening, vrijbuiter doorstart, vrijbuiter roermond openingstijden, vrijbuiter folder, vrijbuiter roermond 2019, decathlon roermond
Recensies
Grote winkel in Roermond samen met Decathlon gevestigd in groot pand met goede parkeer gelegenheid De winkel heeft prachtige outdoor kleding schoenen etc op de bagage grond en campeer spullen op de eerste etage. Op de begane grond vind je outdoor kleding allemaal prachtig spul maaaar ongelooflijk duur. Alles heeft de adviesprijs of meer. Ik was er tijdens de “uitverkoop” maar er was maar heel weinig en bovendien heel weinig afgeprijsd. Zelfs ná afprijzing was alkes extreem kostbaar. Bovendien waren heel veel zaken helemaal niet van een prijskaartje voorzien. Alleen bij navraag bij de kassa kwam je erachter wat het kostte en dat was veel heel veel. Op de tweede etage alles voor kamperen zoals tenten, onderdelen voor caravans en campers. Hier waren de prijzen voor zover de artikelen geprijsd waren .. redelijk te noemen. De goede verse koffie die helemaal achter in de hoek genoten kon worden was gelukkig gratis…..
Prachtige grote kampeerwinkel aan het Retailpark Roermond. Ruim opgezet en schoon, kreeg even weer het gevoel op de camping te zijn! Werd ondanks m’n gebrek aan kennis over slaapmatten zeer goed geholpen door een vakkundig personeelslid met duidelijke antwoorden en adviezen, ondanks mijn lastige vragen. Hierom 5/5 sterren!
Ben er heel goed geholpen en ziet er allemaal netjes uit
Er ging iets fout met een gasfles en de bon. Ook de mail was iets niet goed gegaan. Roermond heeft dit super opgelost.. bedankt voor de service.
Een grote kampeerwinkel waar je alles voor het kamperen kan vinden. Vriendelijke en hulpvaardige crew. Ruime parking zowel bovengronds als ondergronds. Enig nadeel is dat het bovenste deel van de winkel nogal rommelig overkomt door de schutsels die er in staan, maar dat neemt niet weg dat je er niet makkelijk kan winkelen.
Super klantenservice. Mijn zoontje was zijn knuffel verloren. Was nog niet gevonden, maar kon telefoonnummer achter laten. Later thuis gebeld dat ze hem hadden gevonden. Het is een stukje rijden dus boden ze aan hem op te sturen. Super mijn zoontje weer helemaal blij met zijn knuffel . Heel erg bedankt vrijbuiter!
Zeer beperkt assortiment, elektrisch op 12volt bijna niks te krijgen. Heleboel spullen zijn niet geprijsd en moet dus iedere keer voor gevraagd worden. Niet voor herhaling vatbaar.
Fijne winkel met groot assortiment! Behulpzame mensen en goede prijzen.
Op 14-8 telefonisch contact gehad met een medewerkster. Op haar advies een tent besteld via de webwinkel en betaald. Wegens omstandigheden de order op 16-8 geannuleerd. Was geen probleem en gelijk de dag daarop het geld al teruggestort. Top service en heel klantvriendelijk. Ga de volgende keer als ik iets nodig heb zeker bij deze winkel bestellen.
Nieuwe sportkleding gekocht. Enorme keuze daar ze hebben echt alles voor de sporter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid