facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrienden van Oostenrijkse wijn

Vrienden van Oostenrijkse wijn

Info

Vrienden van de Oostenrijkse wijn heeft een online winkel met ruime keus aan Oostenrijkse wijnen. Ook voor wijnproeverijen bent u aan het juiste adres..

Geschiedenis

Ons aanbod is gebaseerd op een zorgvuldige selectie van zowel de producenten als de wijnen. Wij bieden een afspiegeling van de meest voorkomende, maar ook typisch inheemse Oostenrijkse druivensoorten en wijntypes uit de verschillende wijnregio’s. Wijnen dus met regionale kenmerken naar druivensoort en bodem, elk met een herkenbare identiteit en bijzonder karakter.

U kunt uw keuze maken uit een palet van Oostenrijkse wijnen dat gaat van sprankelend mousserend tot edelzoet, en van fris wit tot volrond rood.



"Ons aanbod is gebaseerd op een zorgvuldige selectie van zowel de producenten als de wijnen. Wij bieden een afspiegeling van de meest voorkomende, maar ook typisch inheemse Oostenrijkse druivensoorten en wijntypes uit de verschillende wijnregio’s. Wijnen dus met regionale kenmerken naar druivensoort en bodem, elk met een herkenbare identiteit en bijzonder karakter.U kunt uw keuze maken uit een palet van Oostenrijkse wijnen dat gaat van sprankelend mousserend tot edelzoet, en van fris wit tot volrond rood."
Adres: Thull 23, 6365AC Schinnen
Telefoonnummer: +31622068145
Stad: Schinnen
Route: Thull 23
Postcode: 6365AC


Recensies
Klein zaakje aan huis. Ik was op zoek naar een speciale wijn, welke uit Oostenrijk bleek te komen. Deze hadden zij gelukkig in voorraad. De prijzen zijn naar gelang de wijn. Zeer vriendelijke verkoop/advies en wijn werd ook direct netjes ingepakt. Betalen kan cash, maar ook pinnen. We komen zeker nog eens terug.
Wij stonden op de camping Hoeve Krekelberg die vlakbij is. Konden hier terecht voor heerlijke wijn tegen zeer goede prijs. Zowel rood als wit, prima assortiment.
De mensen zijn super aardig, verkoopt goede wijn. Voor een cadeautje is het altijd mooi ingepakt
Vriendelijke mensen met een top uitleg een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid