facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrielink Makelaars

Vrielink Makelaars

Info

Vrielink Makelaars

Geschiedenis

Welkom bij hét makelaarskantoor in het gebied dat zich uitstrekt in en om Deventer, van Voorst tot en met Raalte, van Rijssen tot en met Gorssel en van Epe tot en met Wijhe, het hele Salland dus.



"Welkom bij de NVM makelaar voor de regio Schalkhaar, Diepenveen, Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Tevens zijn wij actief in Colmschate ,Heeten, Lettele, Bathmen, Gorssel, Epse, Twello, Voorst, Wilp, Welsum en Wesepe. Kortom heel Salland."
Adres: Oerdijk 2, 7433 AA Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570-591007
ln.sraalekamknileirv@ofni
Stad: Schalkhaar
Route: Oerdijk 2
Postcode: 7433 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: makelaar deventer, makelaar diepenveen, makelaar olst, tysma makelaars, makelaar wijhe, helder makelaars, vrieling makelaardij emmen, funda schalkhaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I AM I AM 44 meter Een tijdje geleden heb ik kleur- en stijladvies gedaan bij Astrid. Nog steeds ben ik ...
Buitenwonen Buitenwonen 44 meter Makelaardij voor landelijk wonen en woonboerderijen.
MV Models MV Models 160 meter Verstuurd beschadigde modellen maar vraagt nieuw prijzen Geen klanten service ik zou...
Pubquizman Pubquizman 1 km De PubQUIZman heeft een pubQUIZ voor elke gelegenheid! Te boeken vanaf 299 euro! All-...
PlazaSupport PlazaSupport 1 km Ondernemers en bedrijven begeleiden in succesvol verkopen op online marketplaces, zoa...
Recensies
Bewust dit bedrijf gekozen vanwege goede ervaringen van vrienden. Ik werd gedurende het hele verkoopproces met allerlei zaken die voor mij onbekend waren uitstekend geholpen. Wat ook heel prettig was dat bij elk probleem je altijd direct telefonisch contact had met het zeer vriendelijke personeel. Echt een aanrader!
Zowel aankoop als verkoop traject met Vrielink doorlopen. En beide keren met optimaal resultaat. Makelaar kent de markt door en door. De juiste begeleiding gaf continu zicht en vertrouwen in het proces. Ons advies zeker een makelaar voor je "shortlist" en dan wel op 1 :-.
Betrokken, betrouwbare en realistische makelaar die de markt goed kent en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Wordt ondersteund door fijn team. Wij zijn heel blij met onze keuze voor John Vrielink en bevelen hem van harte aan; als aankoop- én als verkoopmakelaar.
Vriendelijke goed naar de klant luisterende makelaar die voor meerdere familieleden verkoop en aankoop heeft gedaan. Betrouwbare indruk en investeert in goede klantrelatie.
Vriendelijk geholpen en nuttige informatie.
Ik word gevraagd om iets over vrielink te zeggen terwijl ik ze niet ken. Dat vind ik slecht van ze, dus een slechte score.
Zeer misleidende advertentie op Funds! Pand in Deventer blijkt verkocht ovb
Zeer behulpzaam en klantgericht. Levert goed werk en doet net dat kleine beetje extra voor je
Onbetrouwbaar, achterbaks
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid