facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vreugdenhil Computers

Vreugdenhil Computers

Info

Bedrijfsinformatie

Geschiedenis

Vreugdenhil Computers is ontstaan in 1998 toen met de verkoop van elektronicacomponenten werd gestart, maar al snel breidde het aanbod uit. Inmiddels is het bedrijf gespecialiseerd in inventarisatie, inrichten, beheren en onderhouden van computernetwerken en in de verkoop, assemblage en reparatie van computers en randapparatuur voor particulieren en bedrijven. Daarnaast heeft Vreugdenhil Computers een eigen serviceafdeling. In 2006 behaalde het bedrijf bij Microsoft diverse certificaties, waaronder "Certified Technology Specialist". Ook is Vreugdenhil Computers aangesloten bij, en gecertificeerd door de Brancheorganisatie NLCW, waardoor zij een keurmerk bezit die garant staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid van Computerwinkels.
Door contracten met grote gerenommeerde importeurs in Nederland, is Vreugdenhil Computers erin geslaagd een voortdurende constant hoge kwaliteit van haar producten, te waarborgen.
Ook wederverkopers in de computerbranche weten dat zij met Vreugdenhil Computers een partner aan hun zijde hebben, waarmee correct en gedegen zaken doen mogelijk is.

Adres: Snekerpoort 10, 8701HL Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-580264
Stad: Bolsward
Route: Snekerpoort 10
Postcode: 8701HL


Recensies
Goede prijzen voor uiterst top service. Mijn PC kan er weer tegenaan. Hartelijk dank Vreugdenhil. Zeker een aanrader voor de degene die op technisch gebied hulp/advies nodig heeft.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.ze hebben veel computerbenodigdheden op voorraad maar als je het besteld is het er ook snel en ze hebben ook een hele voorraad inktpatronen die net iets goedkoper zijn dan de originele inktpatronen. Dat maakt dat ik hier graag mijn inktpatronen koop dat scheelt toch heel wat als je de originele gaat kopen.
Ik ben heel blij met Vreugdenhil. Kon mijn mailprogramma niet meer starten en ben met "Hulp op afstand" snel en vakkundig geholpen! En kan Outlook weer gebruiken. Hartstikke bedankt.
Zeer kundige mensen, schappelijke prijzen. De snel-check in de winkel is een aanrader als je niet weet waarom je computer niks doet. Niets dan lof!
Nette winkel, kundig en eerlijk personeel, snelle service. Een echte aanrader!
Vriendelijke en kundige mensen die bereid zijn om een goed advies te geven. Heel schappelijke prijzen. Ik raad Vreugdenhill zeker aan
Mooie turqouise asus laptop gekocht optijd geleverd en zeer goede prijs!! Ben super tevreden !!
Fijne winkel en niet te duur mijn complimenten
Eerlijk en duidelijk advies voor de laptop die echt bij je past.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid