facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrekadesign - Blinderen, Reclame en Carwrap

Vrekadesign -  Blinderen, Reclame en Carwrap

Info

Vrekadesign

Geschiedenis

Vrekadesign voor bedrijven


Voor bedrijven is het belangrijk om op te vallen.

Vrekadesign helpt u om uw boodschap, naam of product opvallend te presenteren. Denk hierbij aan huisstijl en drukwerk, auto- en objectbeletteringen en bedrijfskleding. Vrekadesign is specialist in signing en wrapping en levert een totaalpakket aan diensten en producten, van ontwerp tot en met de realisatie.


Vrekadesign voor particulieren


Wilt u de ramen van uw woning voorzien van decoratieve of zon- en UV verminderende folie? Wilt u uw auto tijdelijk van kleur veranderen of wilt u de autoruiten een tint donkerder hebben? Of bent u op zoek naar een eenvoudige manier om die ene tafel een ander kleurtje te geven?



Dan bent u bij Vrekadesign aan het goede adres. Vrekadesign is specialist in 'wrapping' en het aanbrengen van glasfolies. Met behulp van duurzame folie wordt het uiterlijk van ruiten, auto's en interieurs in een oogwenk veranderd. Vrekadesign kan u helpen met het ontwerp en verzorgt de uitvoering zorgvuldig, snel en tegen een aantrekkelijke prijs.

Adres: Nijverheidsweg 20, 2821AW Stolwijk
Telefoonnummer: +31 182 76 92 00
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 20
Postcode: 2821AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Plakboer De Plakboer 0 meter Plakt al onze auto's altijd keurig netjes en volgens afspraak.
Reclame & Design BV Reclame & Design BV 1 km Reclame & Design is uw totaalpartner voor reclameborden | led letters | lichtbak recl...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid