facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vreeken Voetverzorging

Vreeken Voetverzorging

Info

Pedicure - Podologie - Comfortschoenen

Geschiedenis

Sinds 1992 verzorgt Vreeken Voet- en Schoenspecialisten uw voeten. Ons enthousiaste team voorkomt en behandeld voetgerelateerde problemen.

Elk gebied kent zijn eigen specialisme. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van correctiezolen en geven wij deskundig advies op het gebied van modieuze comfortschoenen.

Ook de verzorging van uw voeten komen aan bod. Gediplomeerde specialisten op onze podologie afdeling nemen uw klachten serieus.

Bij Vreeken Voetverzorging vindt u alles onder één dak, bent u verzekerd van de hoogste services en voorzien wij u van een vakkundig en vertrouwd advies.

Vreeken Voetverzorging staat voor Beter Lopen!

Vreeken Voetverzorging is gebouwd op vijf peilers:
-Hoogste kwaliteitsnorm
-Hoge Servicegraad
-Één adres voor al uw voet klachten
-Continue verbetering van kennis en diensten
-Persoonlijke aanpak

De kwaliteitsnorm wordt gewaarborgd door het specialiseren van ons personeel. Alle personeelsleden zijn op zijn of haar gebied afgestudeerd professional met ruime ervaring. Daarnaast zijn wij aangesloten bij ProVoet en beschikken wij over veel specialisaties op gebied van Podologie en Pedicure, meer informatie hierover vindt op de pagina's podologie en pedicure.

Hoog servicelevel
Het hoge servicelevel wordt bereikt door gebruik te maken van de beste apparatuur en daar ook continu in te innoveren. Vreeken Voetverzorging werkt bijvoorbeeld mee in de ontwikkeling van machines. Daarnaast biedt het one-stop-shopping concept vele voordelen voor u als klant. Bij Vreeken Voetverzorging vindt u alles onder één dak. Of het nu gaat om modieuze maatschoenen of het verzorgen van uw voeten, op alle voetklachten bieden wij een passende behandeling.

Persoonlijke aanpak
Dit is de allerbelangrijkste peiler. Papieren, kennis en de beste apparatuur zijn belangrijk maar u verdient een persoonlijke aanpak. Alleen wanneer er een band van vertrouwen is tussen u en ons zal een behandeling kans van slagen hebben. De persoonlijke aanpak brengen wij tot uiting door u een vast aanspreekpunt aan te reiken en middels onze flexibele openingstijden, ook 's avonds zijn wij u graag van dienst. Kortom bij Vreeken Voetverzorging bent u aan het juiste adres voor al uw voet

Adres: Plantageweg 45, 2951GN Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-6930331
Stad: Alblasserdam
Route: Plantageweg 45
Postcode: 2951GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Pedicure Alblasserdam Dok 11, Pedicure aan huis Alblasserdam, Podotherapeut Vreeken, Schoenenwinkel Alblasserdam, Tarieven podotherapie, Provoet Pedicure Alblasserdam, Pedicure Deborah Alblasserdam, Pedicure Wapenveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MedicaPlus MedicaPlus 0 meter Zeer kundige man. Neemt de tijd voor je problemen en heeft de juiste kennis en appara...
Recensies
Op aanraden van iemand met een ontstoken teen bij deze voetverzorgers gekomen. Op een professionele wijze is mijn teen vakkundig verzorgd. Goed advies gekregen om problemen te voorkomen. Ik heb een schappelijk prijs betaalt. Kortom echte vaklui als het om voeten gaat!
Goed advies! En passende oplossing. Echte aanrader!!
Vertaald door Google Een heel slechte plek! Klanten bedriegen! Ze hebben me in de val gelokt door te zeggen dat diensten door de verzekering worden gedekt, terwijl dat niet het geval is! Wat jammer! Origineel A very bad place! Cheating on clients! They trapped me by saying that services are covered by insurance while it's not! What a shame!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid