facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vredekerk Soesterberg

Vredekerk Soesterberg

Info

Welkom op de Facebook pagina van de Protestantse gemeente te Soesterberg. Het kerkgebouw van onze gemeente is de Vredekerk, Gen. Winkelmanstraat 101.

Geschiedenis

De huidige kerkelijke gemeente is in 2000 ontstaan door het "Samen op weg" gaan van de hervormde gemeente en de gereformeerde kerk, waarna beide gemeenten in 2004, conform de landelijke vereniging, verenigd zijn tot een gefedereerde gemeente, aangesloten bij de landelijke Protestantse Kerk in Nederland, de PKN. Per 1 januari 2014 is een volledige fusie tot stand gekomen, waarbij één gemeeente ontstaan is met de naam Protestantse gemeente te Soesterberg.
De Protestantse Gemeente te Soesterberg heeft een part-time predikant, te weten ds. R. (Renske) Zandstra.
Het kerkgebouw, genaamd de Vredekerk, staat aan de Gen. Winkelmanstraat 101. Het is in 1967 gebouwd als onderkomen voor de gereformeerde kerk. Bij het "Samen op weg" gaan in 2000 is het kerkgebouw van de hervormde gemeente, genaamd De Hoeksteen en ook in dezelfde tijd gebouwd, afgestoten. De Vredekerk werd waar nodig gerenoveerd en aantal elementen uit De Hoeksteen, waaronder het orgel, werden overgeplaatst naar de Vredekerk.
Onze kerk wil met gebruikmaking van de elementen vieren, leren, dienen en ontmoeten een hartelijke en gastvrije gemeente zijn.

Adres: Generaal Winkelmanstraat 101, 3769 EC Soesterberg
Telefoonnummer: 0346-353201
Stad: Soesterberg
Route: Generaal Winkelmanstraat 101
Postcode: 3769 EC



op zoek naar gerelateerd: PKN Soest, Kerkdienst gemist
Recensies
Goede ruimte voor de jaarlijkse VVE vergadering. Altijd netjes verzorgd met koffie en thee. Wordt ook benut als stemlokaal.
echt een geweldige gemeente, mensen met een warm hart voor elkaar en het woord van God. Amen
Nette kerk voor een begravenis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid