facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VR Arcade

VR Arcade

Info

Stap in onze 200+m2 virtual reality zaal. VR Arcade Helmond is onze derde vestiging in Nederland. Kom langs en ervaar de VR sensatie van dit moment!

Adres: Scheepsboulevard 19, 5705 KZ Helmond
Telefoonnummer: +31851305444
Stad: Helmond
Route: Scheepsboulevard 19
Postcode: 5705 KZ



op zoek naar gerelateerd: Lightning VR, VR arcade Eindhoven
Recensies
Wij komen zeker terug! Met bedrijfsuitje "the heist" gedaan, deze was die dag geïnstalleerd en hebben die als eerste kunnen spelen in Helmond, echt een aanrader niet onze eerste VR ervaring, maar zeker wel de beste tot nu toe.
Te gekke ervaring, echt uniek. We hadden niet verwacht dat het zó gaaf zou zijn. En we komen zeker terug!
Een geweldige ervaring! Met 4 man eerst Zombie Apocalypse gespeeld; daarna waren we zo enthousiast dat we ook nog Alien Defense gespeeld hebben op dezelfde avond. Die laatste was de moeilijkste van de 2 varianten omdat daar teruggeschoten wordt. Na het 2e spel stond het zweet op onze rug! Iedereen was zeer enthousiast over de kwaliteit van het beeld en het spel. Enthousiaste, bekwame en hulpvaardige begeleiding. Gratis parkeren. Echt een aanrader, ik ga binnenkort weer terug. Je krijgt een spaarkaart: na 4x spelen een gratis spel.
Ik heb zelf al jaren een HTC Vive, dus mijn verwachtingen lagen hoger dan normaal. Het waren 2 zeer leuke shooters, zombies en aliens. Relatief simpele spellen, die iedereen snel onder de knie heeft. Erg leuke ambiance, netjes verzorgd en daarmee een dikke aanrader, zeker voor groepen van 3 tot 10. Ik zeg: Doen!
Geweldige ervaring, zag er zeer echt uit en je wordt er niet duizelig of misselijk van! Vriendelijk personeel, we waren maar met drie dames en hadden dit nog nooit gedaan. Gelukkig wilde David ons helpen en deed met ons mee.
Op minder als een uurtje rijden vanuit MolBelgie ben je al in Helmond en kan je fantastisch genieten van een subliem FPS avontuur in virtual reality. Top materiaal op je rug, op je kop en in de hand, dat allemaal makkelijk aanpasbaar is voor een vlotte simulatie ervaring. Wij speelden een survival horror variant waarin je met een team van 3, waves van zombies, abominations en vanalle gore monsters klein en grootecht groot sommige dient te verwijderen van de aardbodem. Dit met een machinegeweer, shotgun of sniper rifle.je kan deze enkele keren inwisselen tijdens de simulatie btw zodat je niet vastzit aan je eerste keuze : . Alles loopt vlot en soepel en je hebt echt geen last van motion sickness of iets dergelijks, het voelt echt aan! Voor en na een knal sessie kan je lekker chillen met een drankje aan de pool tafel of de zetels om te kijken naar hoe de andere teams het doen. Superchill!!! Of je doet nog wat credits op bij de mini vr stations die zich in dezelfde ruimte bevinden. Topspelen ook daar zoals toen wij er gisteren waren, beat saber of spiderman, en nog vele andere. Wie dit nog niet deed - zeker eens checken en als je daarna de kriebels niet hebt om terug te keren weet ik het ook niet meer hoor :D David is trouwens een keitoffe gozer die je met alles komt helpen, gewoon vragen!!! Doe zo verder!!!
Erg leuke ervaring met VR gaming. We waren zeer vriendelijk ontvangen en hebben veel informatie ontvangen over de spullen die gebruikt worden. speluitleg was tot in de puntjes verzorgd. Draadloze controlling zorgde voor een echte ervaring. Zeker een aanrader en ik kom zeker nog eens terug.
2 keer achter elkaar gespeeld en een kei leuke middag gehad en leuk personeel! is zo goed bevallen dat we weer een volgende afspraak hebben gemaakt om weer twee games te spelen.
Een hele leuke ervaring! Het geheel verloopt soepel, er is goede begeleiding en je kunt na afloop nog effe aan de bar hangen met een drankje. Zeker het proberen waard!
Wat FANTASTISCH. Ons bedrijfsuitje is helemaal geslaagd geweest! Rondlopen door de ruimte en zombies schieten, nog nooit zo echt geweest. Ik raad het iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid