facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VQ Kancelaria adwokacka. Odszkodowania za wypadki.

VQ Kancelaria adwokacka. Odszkodowania za wypadki.

Info

Kancelaria adwokacka. Wszystkie dziedziny prawa. Profesjonalna pomoc w uzyskaniu odszkodowania za wypadek na terenie Holandii.



"VQ Advocaten is gevestigd te Oud-Beijerland, echter opereert in het gehele land. We bestaan uit een team van gespecialiseerde advocaten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, zoals letselschade, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht bedrijfsruimte, familierecht en incasso."
Adres: West - Voorstraat 1, 3262 JP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0644400706
Stad: Oud-Beijerland
Route: West - Voorstraat 1
Postcode: 3262 JP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: VQ Advocaten, Yvar van Hal, Poodja Schreuders, Tamara Estirado
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VQ Advocaten VQ Advocaten 312 meter Vroeg er Mv Tamara Estirado heel goede advocaat. Nou M. Quispel Kooy het beste advoca...
Joyce van Dijk Familierecht Advocaat Mediator Joyce van Dijk Familierecht Advocaat Mediato... 312 meter Ik word er proffecioneel geholpen.
De Neef Advocaten De Neef Advocaten 1 km Fijn betrouwbaar kantoor waar je nog informeel je vraag kan voorleggen en een open en...
Recensies
Ik ben heel erg tevreden hoe mevrouw Koopmans mijn scheiding geregeld heeft. Ze is professioneel, neutraal en meelevend.
Verzekerings kwestie WAM. Schuldvraag staat niet ter discussie. 1 partij neemt aansprakelijkheid over. Alleen Juiste shade bedrag vast stellen en alle schade verhalen. 3 verschillende personen bleken achteraf de zaak te behandelen om de beurt. Finale kwijting geven aan tegenpartij. 1ste deken zegt dat zij door moeten geven aan hun verz.maatschappij. duidelijk, hoogstwaarschijnlijk betalen. dat willen ze niet. Dus bedrag die uiteindelijk vast is komen te staan door andere advocaat, die ziek werd, en deze advocaten kantoor overgenomen had hij zo kunnen claimen. En op internet gezien dat hoge raad uitspraak gedaan heeft in identieke zaak. deken verhuisd naar rotterdam. weer andere deken. Ze sturen mij met een kluitje in de riet.. raad van dicipline ,zelfde verhaal. Vast komen te staan dat vast gestelde bedrag geclaimd had kunnen worden. Staat niets van in uitspraak. Staat: ik zou gezegd hebben schade niet vadt te stellen. Terwijl de hele dossier over schade vaststellen gaat. Naar mijn mening doet men er alles aan om deze collega te helpen. Nu moet ik officeel zelf mijn schade verhalen op hun. Bij de rechtbank. Nog erger: Men gaat dingens op papier zetten waarvan al vast stond dat het anders is. Zodat ze niet hoeven te betalen. Heeft niet geholpen. Bedrag die vast stond had hij zo kunnen claimen. Zelf zie ik dit als zelf gefabriceerde bewijsstuk. Nu beweert men dat ze in overleg met cliënt finale kwijting hebben gegeven. Allemaal gebaseerd op gebeurtenissen hierboven beschreven. En nog bestaat dat kantoor nog. Uiteindelijk officieel aansprakelijk gesteld. Men weigert de naam van hun Verz. Maatschappij te noemen cq door te geven. Vraag is of ze überhaupt verzekerd zijn of Verz. Mij. heeft z'n handen van af getrokken ? Ondertussen vraag ik me af of ze geen zaak behandelden buiten hun rechtsgebied. In mijn geval dus. Ik heb de zaak neergelegd bij de rechtbank. Daar zal het aan het licht komen hoe dit zit.
Uitstekende juridische bijstand ontvangen van mw. mr. van Dijk gedurende het hele proces. Denkt goed mee, heeft voortschrijdend inzicht, schakelt snel, overlegt te allen tijde en is geweldig in het beargumenteren. Ook de medewerkers van het kantoor zijn top in communicatie en administratie. Dankzij mw. Van Dijk heb ik goede juridische resultaten kunnen behalen, een aanrader voor iedereen die een advocaat nodig heeft!
Vroeg er Mv Tamara Estirado heel goede advocaat. Nou M. Quispel Kooy het beste advocaat in Nederland!.
Zeer vakkundig advocaten kantoor Mw Visser heeft mij ruim 3 jaar bij gestaan in een scheiding/kinderalimentatie zaak. ze heeft me fantastisch bijgestaan op de zittingen en goede raad en adviezen gegeven nogmaals mijn dank daar voor. We hadden een zeer goede samenwerking. Ik raad u zeker dit kantoor aan met vakundige mensen.
Ik beveel uw advocaat ten zeerste aan, hij vecht altijd tot het einde en zorgt voor de cliënt. Mijn zaak was moeilijk, maar de advocaat deed alles en Denis Mirga-Ondycz deed het
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid