facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor vPlan

vPlan

Info

vPlan is dé oplossing voor jouw planning. Stop met Excel en het fysieke planbord. Vanaf nu volledig online met vPlan! Integreer makkelijk met je ERP.



"Wij leveren planningssoftware voor bedrijven. Zeer visueel en makkelijk in gebruik. Krijg grip op je werk uit orders, projecten en taken. Inzicht in je capaciteit, of dit nu mensen of machines zijn. vPlan kan makkelijk geïntegreerd worden met software wat al gebruikt wordt binnen bedrijven. Bespaar tijd en geld."
Adres: Kryptonstraat 9c, Rijssen
Stad: Rijssen
Route: Kryptonstraat 9c



op zoek naar gerelateerd: vPlan Support, vPlan AFAS, Vplan team, vPlan Exact Globe, vPlan Vacatures, vPlan Exact, Vplan prijzen
Recensies
Wij bij Alprocon Slagharen B.V. gebruiken nu c.a. 2 jaar V-plan, en we kunnen ons geen situatie meer zonder bedenken. De juiste informatie altijd tijdig op de werkvloer, het is overzichtelijk op de pc en app. Het heeft ons een reductie van 30% op papiergebruik opgeleverd, en de doorlooptijd is bijna 20% verkort op de werkvloer Prijs kwaliteit is 100% in orde!
Werk nu iets meer dan een jaar met vPlan. Ben verantwoordelijk voor o.a. de planning binnen ons bedrijf en sinds de komst van deze mooie tool heb ik meer plezier in mijn werk gekregen. Altijd bij je agenda + data kunnen waar je ook bent, zorgt voor heel veel overzicht en daardoor veel minder stress. Ook mijn collega's van de montage zijn erg te spreken over vPlan. Ze blijven de tool uitbreiden met nieuwe functies en informeren je hierover goed d.m.v. nieuwsbrieven en tutorials. Of je nu een groot of klein bedrijf bent, deze tool kun je op vele manieren inrichten en is daarom denk ik altijd passend te maken. In de tijd dat ik vPlan gebruik heb ik nog geen storing hoeven meemaken. Medewerkers van de support zijn erg vriendelijk.
Wij gebruiken Vplan nu een klein jaar en op dit moment nog 'stand alone' maar we zijn er erg tevreden over. Het laat zich erg makkelijk inrichten en bedienen. Zodanig dat we weinig support nodig hebben gehad maar de keren dat dit nodig was, was dit zeker naar behoren.
vPlan is een erg mooie tool voor het plannen van onze orders in de drukkerij! Het geeft een goed inzicht in de bezetting van de verschillende afdelingen en stelt ons in staat om vooruit te kunnen plannen en proactief te kunnen handelen.
Een hele makkelijke, efficiënte en gebruiksvriendelijke tool die overzicht geeft in de planning van verschillende mensen op verschillende vestigingen. Spaart me heel wat mails en telefoons uit! Prima ondersteuning ook bij de installatie, zodat je het helemaal kan zetten volgens je eigen noden.
Wij gebruiken Vplan in combinatie met Exact Online software. Dat gaat uitstekend en Vplan doet wat je zou verwachten. Het is zeer intuïtief en makkelijk te leren en aan te passen aan je eigen wensen. Vele, vele manieren om een planning visueel te maken. Kortom, top en goede ondersteuning!
Heel erg tevreden over Vplan. Makkelijk in gebruik en simpel om mee te leren werken. Dankzij vplan hebben we inzicht in capaciteit en taken. Tevens goede ondersteuning van het bedrijf gehad bij het inrichten.
Sturen ongevraagde mail, wat natuurlijk verboden is.
kijk uit oplichting!
Gave tool om inzicht in je werkzaamheden te krijgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid