facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VOSS

Adres: Hoofdstraat 228 , Santpoort-Noord 2071 EP, NL
Telefoonnummer: 023 537 8764
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 228
Postcode: 2071 EP



op zoek naar gerelateerd: Thee Santpoort, Pannenwinkel Haarlem, Servieswinkel Haarlem, JURA dealer Haarlem, Messen Haarlem, Espressomachines Haarlem, Demeyere pannen haarlem, Jura service Haarlem
Recensies
Goede service en zeer vriendelijk geholpen!. Mooi groot assortiment. Altijd leuk om hier te winkelen.
We zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd maar ook alternatieven laten zien en verder gekeken dan alleen het eerste product dat we aanwezen. Voor zowel een geheel nieuw assortiment aan pannen als een nieuwe messenset zijn we hier na veel vergelijken, in onze handen houden en nog net niet uitproberen zeer goed geslaagd. We gaan zeker terugkomen als we nog iets missen in de keuken
Heel fijne en luxe keukengerei winkel. Vele soorten bestek, pannen, potten, glazen en met zo veel toebehoren als je je kunt bedenken. Ook de nodige barbecues en accessoires en deskundige assistentie voor advies en begeleiding. Ik heb al vele artikelen bij ze afgenomen en deze al jaren in gebruik; bijvoorbeeld een zeer goede staafmixer Bamix, pannen van De Meyere, Scanpan en Greenpan en diverse accessoires zoals bestek en onderleggers. Ook fijn dat het in het meest pittoreske gedeelte van historisch Santpoort-Noord is gevestigd, vlak naast historische panden en goede winkels met kwaliteit voeding poelier, kaaswinkel, slager, Italiaans eten zodat je meteen aan de slag kunt met de aangeschafte kook/koopwaren.
Leuke kookwinkel met afwisselend assortiment. Prijs categorie van middel tot hoog maar goede kwaliteit prijs verhouding. Leuke dingen om cadeau te geven aan een kookgek, maar ook als het je eigen hobby is kan je hier goed slagen. Behalve kookspullrn ook veel servies, broodroosters en koffiemachines en dergelijke. Vriendelijk personeel.
Prachtige zaak voor alles op het gebied van koken etc. Ook een uitgebreide collectie van Maison Berger, waar ik voor kwam. Bezweken voor 2 nieuwe geuren voor mijn brander, verheug mij erop ze te gaan gebruiken!
Prima winkel met luxe huishoudartikelen en mooie cadeaus. Zeker niet goedkoop, maar wel goede kwalitatieve spullen. Het assortiment koffiemachines is groot, idem voor serviezen en andere keukengerei.
Brabantia BO gekocht ivm Haarlem scheidt afval. BO met 3 vakjes
Uitmuntend hoe je hier uitleg krijgt over de verschillen van de Jura koffie automaten en de service is echt super
Leuke exclusieve kookwinkel met hebben dingen. Grote sortering in een leuk dorpskern van Santpoort
Een top winkel wanneer iets zoekt op gebied van koken. Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt. We kopen er al jaren onze spulletjes en zullen dit hopelijk nog jaren blijven doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid