facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voskamp Hall

Voskamp Hall

Info

Verkoop en inkoop van Paardentrailers, marathonwagens, recreactiewagens en aanhangwagens. Verkoper van Berg Toys en dealer van Henra, Humbaur en Hapert. Ook in bezit van eigen Bovag werkplaats. Sinds kort onderdelen website voor de koets. Verhuurt ook!

Geschiedenis

Voskamp Hall verkoopt paardentrailers, aanhangwagens, koetsen en recreatiewagens marathonwagens. Wij beschikken over een webshop voor losse onderdelen. Ook kunt u terecht voor de verhuur van paardentrailers, aanhangwagens en bouwmachines bij ons. Divers groot speelgoed als Trampoline´s en skelters van o.a. Berg Toys..



"Voskamp Hall in Eerbeek, Gelderland verkoopt en onderhoud diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Anssems en Hulco.In koetsen hebben wij een groot assortiment op voorraad met o.a. Marathonwagens, Jachtwagens, recreatiewagens en losse onderdelen voor uw koets.Tevens verhuren wij: hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers."
Adres: Coldenhovenseweg 92-96, 6961 EG Eerbeek
Telefoonnummer: 0313-651834
Stad: Eerbeek
Route: Coldenhovenseweg 92-96
Postcode: 6961 EG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Voskamp Hall Occasions, Voskamp Hall koetsen, Voskamp Webshop, WK Eerbeek, Aanhanger huren Eerbeek, Voskamp verhuur, Koetsonderdelen, Witte Smid occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carservice Verbeek Carservice Verbeek 511 meter Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Ik had een afspraak met de buurgarage gemaak...
TREEPAR BV TREEPAR BV 642 meter
Autoschadebedrijf Jan Scherpenzeel Autoschadebedrijf Jan Scherpenzeel 650 meter Ons bedrijf herstelt schade aan alle merken auto's ook kunt u bij ons terecht om keuk...
WK Eerbeek WK Eerbeek 2 km Betrouwbaar, vakkundig, familiebedrijf met korte lijnen, groot showterrein, dealersch...
Recensies
Vriendelijke mensen en een aanhanger huur je hier voor een nette prijs. Zelf hier een hele grote aanhanger gehuurd laatst. Hij word netjes voor je aangekoppelt, goeie service
Een marathonwagen gekocht. Super fijne service. We zijn geholpen met opladen en vastzetten van de wagen op de aanhanger. Heel vriendelijke mensen. En mét koffie en een oliebol vanwege oudjaar.
We komen al vele jaren bij Voskamp om aanhangers en steigers te huren. Ook bij gelegenheid voor onderdelen e.d. Altijd heel fijne afhandeling en prima materiaal, inclusief afdekzeil, netten of spanbanden waar nodig. Enige wat jammer is is dat ze naar Brummen gaan verhuizen en dan niet meer om de hoek zitten.
Vriendelijk personeel, goede prijzen en aanhangers... Komen er graag, en vaak. Aanrader dus!
Prima geholpen! Binnen vijf minuten was het gefixed en kon ik weer verder!
Ik was er voor de eerste keer. Heel fijn geholpen. Dankjewel
Ben heel vriendelijk geholpen, had alleen 1 asborgring nodig. Heel fijn zo'n bedrijf te treffen die je dit kunt helpen leveren.
Super fijne service. Heel klantvriendelijk en ze nemen alle tijd om je te woord te staan en samen te kijken naar wat mogelijk is.
Was op zoek naar een grote aanhanger om een gestranden auto op te halen. We kregen te horen dat je hier goed terecht kan voor div. modellen aanhangers. Prima service en een nette prijs voor 1.5uur. Een aanrader.
Wij bestellen al jaren onze trampoline bij Voskamp Hall. Buiten dat je altijd vriendelijk te woord wordt gestaan, is de service fantastisch, ze denken met je mee, komen hun afspraken na en denken in oplossingen en niet in problemen. Wanneer wij onderdelen nodig hebben voor de trampoline, wordt dit direct opgestuurd, vaak hebben wij het al de volgende dag. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Voskamp Hall met het openbaar vervoer


Eerbeek, Loubergweg 200 meter
109
Eerbeek, Loubergweg 200 meter
43
Eerbeek, Loubergweg 210 meter
109
Eerbeek, Loubergweg 210 meter
43
Eerbeek, Coldenhovenseweg 360 meter
43

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid