facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voshol Warmte - Elektrotechniek B.V.

Voshol Warmte - Elektrotechniek B.V.

Info

Voshol is een gespecialiseerd installatietechnisch bedrijf, dat klantspecifieke warmte- en koeltechnische installaties, elektrotechnische- en belichtingsinstallaties realiseert in de glastuinbouw en daarbuiten.

Geschiedenis

Voshol Warmte-Elektrotechniek is een advies-, ontwerp- en installatiebedrijf met als specialisme klimaatbeheersing. Dit doen wij op allerlei gebieden, variërend van de glastuinbouw tot woning- en utiliteitsbouw. We gaan innovatie daarbij niet uit de weg en hebben in de praktijk al vaak bewezen dat praktische oplossingen prima samen gaan met kostenbeheersing, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat is altijd maatwerk en vaak een samenkomst van onze verschillende disciplines: Warmte (ook koeling en ontvochtiging), Elektro (ook assimilatiebelichting) en Isolatie.



"Voshol warmte en elektrotechniek is een adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw en utiliteit in binnen en buitenland. Met als specialisme warmte, isolatie en elektrotechniek."
Adres: Lorentzstraat 1-3, 2665 JG Bleiswijk
Telefoonnummer: 010-5114052
Stad: Bleiswijk
Route: Lorentzstraat 1-3
Postcode: 2665 JG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Voshol storing, Nieuwbouw Voshol Waddinxveen
Recensies
Als ze werken zoals ze rijden dan zoek ik wel een ander.
Betrouwbare installateur voor glastuinbouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid