facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vos Sports Vision

Vos Sports Vision

Info

Vos Sports Vision is actief in de Distributie van MTB, Racefietsen, BMX en bijbehorende onderdelen & accessoires.

Geschiedenis

Vos Sports Vision, wat is dat?
Vos Sports Vision is ontstaan na een voor Coby en mij heftig jaar 2012.
In het voorjaar van 2012 heb ik Fysiek een flinke waarschuwing gehad, deze werd gevolgd door een paar maand revalidatie en vervolgens afgesloten met een onprettige mededeling van mijn toenmalige werkgever.
Terugkijkend heeft 2012 ons alleen maar positieve dingen opgeleverd, Fysiek ben ik beter als ooit en we gaan onze droom waarmaken. What does’t Kill me makes me Stronger!
We hebben ons eigen bedrijf Vos Sports Vision opgericht, en we gaan samenwerken met mensen die onze passie voor fietsen / gezond leven / eerlijk zakendoen en vakmanschap delen.
Ik heb een aantal zakenpartners gevonden die deze filosofie ook hebben, dit zijn, Avanced Sports Enterprise, Intense Cycles & Troy Lee Design allemaal uit de USA.
Voor deze partners werk ik als Sales agent in Nederland België en Luxemburg. Ik bouw en onderhoud het dealernetwerk voor deze partners.
Verder ben ik vanaf 2015 commercieel verantwoordelijk voor een Nederlands wielen merk 9thWave. Dit merk gaan we samen met Guido en Peter eerst in de Benelux in de markt zetten en vervolgens gaan we de wereld over.

Advanced Sports Europe is gespecialiseerd in Race, MTB, Track fietsen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding met de merken, Fuij Bikes, Breezer en voor de BMX SE Bikes.

Met 9th Wave Cycling maken we in Nederland hand gespaakte carbon wielen met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding.

Intense Cycles maakt fantastische Hij End MTB's

Troy Lee Design is een leading merk op MTB / BMX & MX kleding helmen en protectie.



Adres: Koekange, Drenthe, Netherlands
Stad: Koekange


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid