facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vos Schoenen

Vos Schoenen

Info

Schoenenwinkel met een uitgebreide dames- en heren collectie en accessoires. Hiernaast kunt u bij ons terecht voor schoenreparatie op traditionele wijze.

Geschiedenis

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1919 gevestigd is aan de Lusthofstraat in het hart van Kralingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de betere merken dames- en heren schoenen. Ook voor schoenreparatie kunt u bij ons terecht.

Bij Vos Schoenen vindt u een zeer ervaren team dat uitblinkt in service en vakkennis. U bent bij ons van harte welkom en onder het genot van een kopje koffie kunt u dit alles zelf ervaren.

Producten

Luxe heren- en damesschoenen en tassen.

Uitgebreid assortiment met hoogwaardige onderhoudsartikelen voor uw schoenen.

Vakkundige schoenreparatie.



"Schoenenwinkel in Kralingen-Rotterdam met 100 jaar ervaring op het gebied van professionele schoenreparatie en schoenverkoop."
Adres: Lusthofstraat 86 , Rotterdam 3061 WH, NL
Telefoonnummer: 010 413 6763
ln.neneohcssov@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Lusthofstraat 86
Postcode: 3061 WH


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: vos schoenen hilledijk, schoenen de vos zelzate, de vos schoenen niekerk openingstijden, de vos schoenen lochristi, vos schoenen alkmaar, vos schoenen brugge, de vos schoenen openingstijden, vos niekerk openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Amerikaan De Amerikaan 49 meter Nieuwe schoenen toch iets te krap maar schoenmaker heeft ze uitstekend passend gemaak...
Berlioz Homme Berlioz Homme 485 meter Beste schoenenzaak van Rotterdam en -ruime- omgeving. Wat meer betalen voor je schoen...
Woei Woei 1 km Online: Fijne website. Communicatie was zeer scherp en de verzending ging razendsnel....
Livit Livit 1 km
50 50 Store 50 50 Store 1 km 50|50 Store Leger des Heils is een unieke keten van fashion stores. Met nieuwe fashio...
Ginza Ginza 2 km Leuke kledingwinkel met prachtige nieuwe collectie en mooie vintage stukken. Maar ook...
Pim Pim 2 km
IVY at the city IVY at the city 2 km Eten was so so, mooie gezellige tent met mooie mensen maar food was just so so. Sushi...
Shoe Club Shoe Club 2 km Vandaag 8-11-2022 geholpen door een jonge dame. Zelden heb ik een verkoopster meegema...
The Butcher Boy The Butcher Boy 2 km Wie zet er nou kleding in de vriezer? Ik vind het een geweldig idee! Voorheen Go-brit...
Daily Rush Daily Rush 2 km Altijd een prima winkel geweest.... leuke streetwear kleding... is alleen opgegaan in...
Fleur Fleur 2 km Super goed geholpen! Relaxte sfeer in de winkel en Fleur dacht heel fijn mee over wel...
Funkie House Funkie House 2 km Deze winkel is echt mega cool. De medewerkers zijn super vriendelijk en het assortime...
Dungelman Dungelman 2 km Ik heb zondag de 16e oktober een paar g star sneakers gekocht bij thuiskomst blijken ...
Timberland Shop Timberland Shop 2 km Fantastisch vriendelijke service en erg mooie schoenen. Kwam voor 1 paar, met 2 paar ...
Recensies
Zeer behulpzame, vriendelijke en vakkundige mensen! Mijn Van Bommel-schoenen zijn weer als nieuw en kunnen weer lang mee na onderhoud en reparatie. Bedankt voor de geweldige service!
Beste service en zeer professioneel! Snel geholpen met kleine reparatie van nette Heren Schoenen Floris van Bommel, erg tevreden met het resultaat!
Laatst bij deze winkel een paar H32 schoenen gekocht. Geweldige service, goede prijzen en vooral een hele mooie winkel. Helaas heb ik nog al moeilijke voeten, dus na twee weken terug gegaan en mijn blaren laten zien. Vos Schoenen heeft ook een schoenmakerij, dus even de schoenen uitkloppen en het was opgelost. Ik kan het iedereen aanraden!
Deze zaak biedt ook diensten als onderhoud en reparatie van schoenen aan. Afgelopen week heeft mijn moeder haar schoenen gebracht voor het vervangen de buiten zool van een dure schoen. Toen zij de schoen ophaalde was de schoen beschadigd op de punt, de binnenzool was helemaal los en zit niet meer prettig. Het personeel stond niet open voor haar feedback. Kortom zij was eur 40 kwijt, geen goede service en haar schoenen zijn verpest. Deze zaak zou ik niemand aanraden!
Zojuist mijn schoenen opgehaald bij Vos Schoenen, want mijn zool zat los. Keurig gerepareerd en mijn schoenen zelfs helemaal opgepoetst, echt vakmansschap. Service staat hier ook altijd zeer hoog in het vaandel, heel aardig en net personeel. Bedankt!
Een naam die al jaren gevestigd is in Rotterdam en dat heeft natuurlijk een rede, als je echt nog het gevoel wilt hebben dat de klant op nummer 1 staat ben je hier op het juiste adres. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt nog de tijd voor je neemt zodat je tevreden de winkel verlaat. Ik ben hier al jaren klant en zou deze winkel iedereen aanraden.
Zeer goede service, deskundig en vriendelijke klanten contact. Heel goede schoenen zaak. Zie je niet veel meer in deze tijd.
De beste schoenwinkel van Nederland. Ook voor reparatie. Ik kom hier al meer dan 20 jaar en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Top service en vakmanschap staan hier hoog in het vaandel.
Een paar mooie schoenen gekocht van Greve, bruin met brede voet. Vriendelijke ondernemers die kwaliteit en klantgericht zijn. Naast de verkoop van schoenen repareren zij ook, alles op één locatie.
Misschien ben ik niet 100% objectief maar van dichtbij weet ik dat hier echte vakmensen werken met liefde voor hun vak. Ik zie dat er persoonlijke aandacht is voor iedere klant. Hier hebben ze nog echt verstand van hun producten en de diensten die ze verlenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid