facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vormcentraal

Info

Freelance Grafisch Vormgever Wijk bij Duurstede

Geschiedenis

Freelance Grafisch Vormgever



"Vorm Centraal staat voor resultaatgerichte grafische vormgeving. Voor ieder die ondersteuning zoekt op het gebied van grafische vormgeving, reclame en communicatie.Ik help ondernemers graag met verrassend, resultaatgericht grafisch ontwerp. Ik zet mijn kennis en jarenlange ervaring graag en vol passie in voor al uw communicatie vraagstukken. Hoe groots of klein ze zijn. Met een mobiele werkplek werk ik indien u dit wenst als verlengstuk van uw interne marketingteam, gewoon centraal bij u op locatie.Wacht niet langer en laten we elkaar snel inspireren."
Adres: Virgilius 29, 3962 KM Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343 592283
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Virgilius 29
Postcode: 3962 KM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frances at franpress Frances at franpress 453 meter - copywriting - blogging - trendspotting with a unique online-concept for furniture/i...
Redactie Ditiswijk Redactie Ditiswijk 758 meter Internetportaal voor Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Altijd als eerste met h...
Oogopwijkbijduurstede.nl Oogopwijkbijduurstede.nl 1 km Op www.oogopwijkbijduurstede.nl ziet u elke dag nieuwe en verrassende (straat)foto's ...
NetwerkgidsNederland.nl NetwerkgidsNederland.nl 1 km Vind jouw zakelijke netwerk op: https://www.netwerkgidsnederland.nl. Maak een onuitwi...
Recensies
De samenwerking met Sander blijft ons keer op keer positief verrassen. We waarderen zijn betrokkenheid, motivatie en gedrevenheid om onze visuele vormgeving meerdere niveaus omhoog te trekken!
Sander heeft mij geholpen met het ontwerp van mijn logo, huisstijl, menukaarten en website. De meedenkendheid en creativiteit die Sander meebrengt is fantastisch. Hij leeft zich in, in zijn klant en de afnemers van zijn opdrachtgevers waardoor hij een breed scala aan ideeën genegeerd. Om deze vervolgens te bespreken en fine te tunen. Kan niet anders zeggen dat ik onze samenwerking als zeer prettig heb ervaren. Mede door zijn goede bereikbaarheid, zowel per e-mail als telefonisch. Eventuele volgende opdrachten gaan dan ook zeker naar Sander van Vorm Centraal! Met vriendelijke groet, Wesley van der Helm Thuys
Sander schakelt zeer snel, is kritisch en denkt altijd mee of we iets anders of beter aan kunnen pakken. Door zijn jaren ervaring heeft Sander ook vaak een adviserende rol of draagt hij nieuwe ideeën aan.
Voor mijn praktijk Balanced Dogs.nl hondenmassage, heeft Sander een logo bedacht, dat precies past bij mijn wensen. De visitekaartjes zijn innovatief ontworpen, met details, waar over is nagedacht. Sander denkt mee, adviseert en speelt professioneel in op de wensen van zijn opdrachtgever.
Top werk! Sander heeft verschillende design werkzaamheden voor ons OneSelect gedaan. Hij komt altijd met leuke ideeën en heeft de nodige flexibiliteit om naar de klanten te luisteren en te vertalen naar grafische ontwerp. Wat ik prettig vind is dat hij snel met concrete voorstellen komt en niet lang laat wachten. We zijn erg tevreden over zijn werkzaamheden.
Wij werken al een tijd samen met Vorm Centraal; Sander ontwierp onder andere ons logo, de visitekaartjes en zijn meest recentelijke werk een infographic. Sander denkt mee, komt met passende ontwerpen en even zo belangrijk; hij komt afspraken na binnen de afgesproken tijd. Een plezierige en professionele samenwerking!
Wij hebben onlangs met Vorm Centraal samengewerkt en dit is ons ontzettend goed bevallen. Sander heeft ons logo, visitekaartjes en folders ontworpen en onze website opgezet. Hij is ontzettend creatief, denkt en adviseert mee, als iets niet werkt bijt hij zich erin vast tot het wel werkt, reageert snel en heeft oog voor detail ! Aanrader !
In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 heeft Sander ons actiecomité “Wijk Zwemt” super goed geholpen bij het ontwerpen en drukken van huis aan huis folders en het maken van een promotiefilmpje op onze facebook pagina. Professioneel meedenkend en maatschappelijk betrokken. In korte tijd kwaliteit geleverd.
Verfrissend! Sander kan een heel verfrissende blik werpen op dingen. Is ook niet om zijn mening te geven. Heb goede tips van hem meegekregen, waardoor je er toch anders naar gaat kijken. Heeft voor ons een logo ontworpen en tevens in verschillende bestanden aangeleverd. Zeer tevreden met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid