facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VORK

VORK

Info

Prikken in de voedselketen

Vork biedt achtergronden en opinies over ontwikkelingen in en om de voedselketen

Geschiedenis

Weinig thema’s roepen zoveel controverse op als voedsel en de wijze waarop dat wordt geproduceerd. In enkele decennia is voedsel geworden van iets dat je al dan niet met smaak in je mond stopt tot een onderwerp van discussie aan de eettafel thuis, maar ook in politiek, in het bedrijfsleven en in de media.
Vork structureert het maatschappelijk debat over voedsel in al zijn dimensies, nationaal en internationaal, door thema’s in hun context te plaatsen: Even een stapje terug te doen om kritisch te reflecteren op de feiten, meningen en argumenten die een bepaalde stelling moeten onderbouwen. Kijken welke ertoe doen en zo proberen om de nuance terug te brengen en – hopelijk – zelfinzicht en wederzijdse begrip te bevorderen, zodat de huidige dialoog tussen doven een echt debat wordt.

Adres: Handelsweg 2, 7041 GX 's-Heerenberg
Stad: 's-Heerenberg
Route: Handelsweg 2
Postcode: 7041 GX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reyhan Uitzendbureau B.V. Reyhan Uitzendbureau B.V. 2 km Geweldig personeel, zeer warmhartig en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid