facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voorwinden Sport

Voorwinden Sport
Adres: Smidsweg 6, 3295 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078 6305050
Stad: 's-Gravendeel
Route: Smidsweg 6
Postcode: 3295


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30

Recensies
Ruime sportzaak, vond het wat rommelig over komen, maar super vriendelijke mensen met een top service !
Ik was op zoek naar een Rituals parfum dat niet meer in de collectie zit dit jaar bij Rituals en vond dit op deze site wel tegen dezelfde prijs Rose de Shiraz 60ml. De ene dag besteld en het lag de volgende dag al klaar in de winkel voor me. Bestellen gaat snel en makkelijk en ook de betaling is makkelijk via iDeal mis wel een mogelijkheid tot achteraf betalen.... Personeel was vriendelijk bij het afhalen, complimentje gegeven dat het zo soepel ging allemaal : Aanvulling: inmiddels is dit parfum ook hier niet meer verkrijgbaar.
Geen aardige personeel. Geld spelen grote rol in deze winkel. Onze punten na een jaar sparren worden door onbekende reden verwijderd, dus weer geen korting. Dit heeft onze, honderden Euros gekost dat we gespaard als punten. Niet aanraden.
Als chronische zieke , dus met vrijstelling van mondkapjeplicht. Werd ik de winkel uitgestuurd. Hoofdstuk 2a Mondkapjes publieke binnenruimten, onderwijsinstellingen en contactberoepen: Artikel 2a.4. Uitzondering fysieke, verstandelijke of psychische beperking of chronische ziekte De verplichtingen in dit hoofdstuk gelden niet voor personen die vanwege een fysieke, verstandelijke of psychische beperking of een chronische ziekte geen mondkapje kunnen dragen. Met deze heeft de winkelier inbreuk gemaakt op mijn privacy. En is in mijn ogen ook in overtreding , ze hebben bovenstaande artikel niet te gerespecteerd. Vindt het waardeloos het manier hoe ik ben aangesproken en voel me ook gediscrimineerd.
Ik koop een kkr bal bij voorwinden, blijkt die bal lek te zijn dus ik ga terug om me geld terug te krijgen. Die vrouw zegt je hebt het te hard opgepompt dus je krijgt je geld niet terug. Nooit bal daar kopen belachelijke zaak
Een nette winkel vriendelijke personeel
Zware asthma patient met een vrijstellingspas. En ik word eruit gestuurd, vanwegen dat ik geen mondkapje kan dragen. Belachelijk.
Overzichtelijk en nette winkel en de artikelen waren makkelijk te vinden.
Eerlijk en goed advies gekregen over het opnieuw bespannen van m’n tennisracket; veel kennis hier over tennis.
Top winkel , heel goed geholpen voor onze kleindochter . hockey
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid