facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vooruit - Kinderergotherapie Westfriesland

Vooruit - Kinderergotherapie Westfriesland

Info

Vooruit- Kinderergotherapie Westfriesland ondersteunt kinderen bij het verbeteren van hun zelfstandigheid op school, thuis en in hun vrije tijd.

Geschiedenis

Vooruit - Kinderergotherapie Westfriesland is gespecialiseerd in het verbeteren van de zelfstandigheid bij kinderen op school, thuis en in hun vrije tijd. Daarbij staan de volgende gebieden centraal:
• Zelfredzaamheid
• Fijne motoriek en (voorbereidend) schrijven
• Werkhouding, planning en organisatie
• Zintuiglijke informatieverwerking

De kinderergotherapeut begeleidt kinderen spelenderwijs met een doelgerichte aanpak. Daarnaast geeft zij training, begeleiding en advies aan kinderen, ouders, leerkrachten en overige betrokkenen.

Ergotherapie wordt 10 uur per jaar vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Aangezien kinderen geen eigen risico hebben, kunnen de kosten direct worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Daarbij is de kinderergotherapie direct toegankelijk voor de meeste zorgverzekeraars. Dit houdt in dat kinderen aangemeld kunnen worden zonder verwijzing van een (huis)arts. Meer informatie over de kinderergotherapie kunt u vinden op de website: www.kinderergotherapievooruit.nl.

Adres: Hoofdstraat 25, 1611 AB Bovenkarspel
Telefoonnummer: 06 57556491
Stad: Bovenkarspel
Route: Hoofdstraat 25
Postcode: 1611 AB



op zoek naar gerelateerd: Elles Wagemaker
Recensies
Zeer aangenaam ontvangen, de kinderen waren snel op hun gemak en Elles heeft veel verschillende manieren om onze dochter met haar schrijven en concentratie te helpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid