facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voortman Buitenleven

Voortman Buitenleven

Info

Jouw startpunt voor heerlijk ontspannen en genieten van je eigen tuin of balkon. Bij Voortman Buitenleven vind je een compleet assortiment tuinmeubels, parasols, terrasverwarmingen, BBQ’s en buitenkeukens.

Adres: Warreveen 13, 7933 PJ Pesse, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31528217700
Stad: Pesse
Route: Warreveen 13
Postcode: 7933 PJ



op zoek naar gerelateerd: Voortman Pesse review, Voortman Pesse Bouwmaterialen, Voortman Pesse Deuren, Pesse Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geur voor je huis.nl Geur voor je huis.nl 190 meter www.geurvoorjehuis.nl voor de heerlijkste geuren voor je huis
geurvoorjehuis.nl geurvoorjehuis.nl 190 meter Ik had een geurkaars als kado besteld. Helaas was deze kapot. We hadden contact en de...
jurod.nl jurod.nl 435 meter Goed geholpen door jurod RC, vriendelijke eigenaar, weet veel over fpv voor drones of...
Jurod.Nl Jurod.Nl 435 meter Goed geholpen door jurod RC, vriendelijke eigenaar, weet veel over fpv voor drones of...
Recensies
Zeer vriendelijk geholpen met de aanschaf van een mooie Napoleon gasbarbecue. Arno belde mij twee keer terug: om de zeggen dat hij het transport had geregeld, en ook daarna of alles in orde was. Echt een fijn en professioneel bedrijf! :- Dank jullie wel. De 'kip on a blik' die ik zaterdag maakte was heel goed gelukt!
De klantgerichtheid van Voortman is echt heel goed. Binnen 10 minuten na het online bestellen van een BBQ, werd ik gebeld om de leverdatum af te spreken. Op de dag van levering ben ik nog gebeld of de BBQ netjes was aangekomen en of alles in orde was. Echt hele goede service!
Erg fijn bedrijf een Napoleon phantom 425 se en accessoires hier besteld via chat en telefoon ben geholpen door arno een man met verstand van zaken echt top geholpen en alles volgens afspraak afgeleverd. Hier voel je nog koning als klant bedankt.
Een Patton-kamado BBQ besteld. Keurig thuis bezorgd. Hier zijn we tevreden mee. Een tip: Het is wel handig als de bezorgdatum met je klant wordt besproken. Zeker voor werkende mensen. Een BBQ van 77 kilo geef je even niet bij de buren af ;
Na lang zoeken toch nog een patton kamado 21 inch gevonden, als ik geweten had hoe dit bedrijf zijn zaken regelt was ik er veel eerder gekomen. Top bedrijf hele goede contacten op de mail gehad. En netjes bezorgd volgens afspraak. Heb ik straks onderdelen nodig of iets ander jullie staan bij mij echt boven aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid