facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voorjaarsbeurs en Proeverij

Voorjaarsbeurs en Proeverij

Info

4 februari 2018 wordt de sporthal de Kruidenwijk, Nijverdal omgetoverd tot een voorjaarsbeurs en proeverij, met gezellige kramen en veel lekkernijen!!

Geschiedenis

Op 4 februari 2018 wordt de sporthal omgetoverd tot een gezellige voorjaarsbeurs met diverse leuke kramen. Tussen deze kramen vind u ook kramen en tafels van de proeverij, waar u verschillende kleine gerechten en andere lekkernijen kunt proeven. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een van de vele leuke workshops.

Adres: Kuperserf 43, 7443 HC Nijverdal
Stad: Nijverdal
Route: Kuperserf 43
Postcode: 7443 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aveleijn Nijverdal Aveleijn Nijverdal 131 meter Aveleijn faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beper...
Arctic Experience 2020 Arctic Experience 2020 563 meter Auto Sport Vereniging Hellendoorn organiseert van 2 tot en met 8 januari 2018 de Arct...
Castra Management Services & Trade Castra Management Services & Trade 2 km Castra MST uw eerste stap in Organisatie inzicht, inrichting en verbetering.
Bruisend Nijverdal Bruisend Nijverdal 2 km Zeker een aanrader als je van feesten houd en allemaal leuke actieviteiten.
Leonie Klomp Fotografie Leonie Klomp Fotografie 2 km Zwanger - Newborn - Gezin - Portret - Huwelijk Pure fotografie, gewoon bijzonder.
Annemieke Kirch Twente Counseling Annemieke Kirch Twente Counseling 3 km Als counselor werk ik samen met leidinggevenden maar ook met teams om een nieuw gekoz...
Recensies
Zeker een aanrader als je van feesten houd en allemaal leuke actieviteiten.
Bandjes anders dan andere jaren viel mij persoonlijk beetje tegen niet mijn muziek Maar smaken verschillen
Was heel erg mooi en super gezellig met muziek en al die mooie ouwe auto's
Was geweldig wat de organisatie daar had neergezet . Super mooi en alles gratis . Hart en Smart , muziek middag voor de ouderen . Was top . Ook nog gratis koffie en cake erbij aangeboden . Graag tot volgend jaar .
Allejezus jammer dat ik niet minder dan 1 ster mag geven. Zelfs 1 ster geeft namelijk nog een te hoge waardering. Wat een saai en stom feest. Wat "bruisend"? Zelfs het bier slaat er dood van.
Stichting met een arrogant bestuur. Excuus na een blunder van hun kant uit wordt afgedaan als smetje. Leer eerst de plaats kennen en hun inwoners en vooral de ondernemers. Kritische opmerkingen worden weggewerkt door bruisend Nijverdal. Zou het bestuur van bruisend Nijverdal en SEN sieren om openlijk excuus aan te bieden en op te stappen.
Super leuk en altijd gezellig
Heel gezellig! Fijne locatie en een mooie dag gehad.
Doen erg hun best een leuke feestweek te organiseren.
Er wordt elk jaar een fantastisch feest georganiseerd. Elk jaar weer beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid